Support Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
We zijn op zoek naar iemand met ervaring richting Support / CS/ Klantenservice of Customer Service op een ICT-afdeling?

Dit ga je doen

Als Support Medewerker bij Blue10 kom je te werken op een afdeling met acht professionele collega’s. Het supportteam is verantwoordelijk voor de juiste service richting de klanten van Blue10, die dagelijks gebruik maken van de Cloud software voor het digitaal- en automatisch verwerken van facturen. Na een korte inwerkperiode, waarin je de klanten, je collega’s en natuurlijk de software leert kennen, ga je direct aan de slag.

Blue10 helpt organisaties met Cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen en (pak)bonnen. Blue10 automatiseert, controleert en geeft context in de administratieve processen van deze organisaties. De vragen die hieruit ontstaan komen terecht op o.a. de supportafdeling en zullen de essentie zijn van je dagelijkse werkzaamheden.

De functie in het kort:
• Je bent het aanspreekpunt voor de klanten die vragen hebben bij het gebruik van de software;
• Je zorgt voor de aanname, registratie en adequate opvolging van supportaanvragen;
• Je analyseert complexere vraagstukken, stelt eventueel het probleem vast en bent verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van de supportaanvraag;
• Je bewaakt de doorlooptijd van supportaanvragen, van zowel jezelf als het team;
• Je werkt met een ticketsysteem om je supportaanvragen te verwerken.

Dit krijg je

• Een goed salaris tussen de €2000 en €2500, afhankelijk van ervaring;
• Een fulltime functie met vast werk en werktijden tussen 08.30 – 17.00 uur voor 40 uur per week;
• Een inspirerende en professionele werkomgeving met gedreven collega’s;
• Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
• Wekelijkse borrel en gezamenlijke bedrijfsuitjes.

Dit ben je

• Je bent Open, Eigenzinnig, Praktisch en Ondernemend;
• Je denkt in mogelijkheden en oplossingen, bent klantgericht en stressbestendig;
• Je hebt je prioriteitstelling op orde, behoudt overzicht en kan goed schakelen tussen werkzaamheden;
• Je hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau.

Hier ga je werken

Blue10 is een enthousiaste, eigenzinnige en snelgroeiende organisatie, waarbij plezier en hard werken heel goed samengaan. Zij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid, de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt. Dit geloof heeft hen gebracht waar ze nu staan: Met een groei van ruim 40% per jaar bedienen ze met 40 mensen meer dan 2.000 organisaties in Nederland en België met onze software. Het kantoor van Blue10 is gevestigd in het HNK-gebouw in Den Haag met omliggende steden Rotterdam/Delft en het Westland.

Interesse?

Omdat Blue10 vlot wil schakelen hebben zij een vaste recruiter in de arm genomen van WerkTalent. Paul de Letter drinkt als eerste een (digitale) kop koffie met jou als geïnteresseerde. Hij weet je alles te vertellen over het bedrijf en de functie. Hij zal het gesprek met je aangaan op een informele en open manier op de vestiging van WerkTalent in Naaldwijk. Bij een positief gesprek is de volgende stap een video call met Blue10.

Voor vragen over de functie kan je Paul altijd persoonlijk bellen. Stuur je sollicitatie door naar pauldeletter@werktalent.com of neem contact op met Paul via 06-47043936.
Hij maakt graag kennis met je en is nieuwsgierig naar jouw talenten!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent