(Ondernemende) Teler

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Bergschenhoek
Salaris € 3000,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Vindt jij het een uitdaging en mooi leermoment om continue met een ander assortiment te werken?

Dit ga je doen

Het wordt jouw uitdaging om op deze locatie de teelt continue te optimaliseren en te structureren. Daarbij zorg je onder andere voor de juiste klimaatinstelling, watergift beheersing en gewasbescherming. Het juiste product met de juiste specificaties op het juiste moment is voor jou vanzelfsprekend. Tevens ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van proeven, scouten en de kwaliteitscontrole van het plantmateriaal.

Omdat het bij ons gaat om wisselende assortimenten en diverse klanteisen wordt van je gevraagd om op flexibele en efficiënte wijze hierop in te spelen. Maar gelukkig is dat voor jou geen enkel probleem. Je staat er zeker niet alleen voor; je wordt ondersteund door en spart regelmatig met de teeltmanager. Daarnaast kun je altijd overleggen met je collega telers van de andere locaties. 

Bij productiewerkzaamheden word je, bij grotere groepen, ondersteund door een teamleider. Bij kleine groepjes (tot maximaal vijf personen) stuur je zelf aan. Verder heb je eens per drie weken heb je een weekenddienst.

Dit krijg je

Wat kan je van ons verwachten?

 • Uitdagende en zelfstandige baan
 • Fulltime functie met een vast contract in het vooruitzicht
 • Dynamische omgeving
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling, onder andere door middel van cursussen
 • Enthousiast team
 • Groeiend en ambitieus bedrijf

Dit ben je

Wat verwachten wij van jou?

 • Flexibele werkinstelling en passie voor je vak
 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Full time inzetbaar en je bent een zelfstandig type
 • Afgeronde relevante opleiding of enige jaren teeltervaring
 • Spuitlicentie en aantoonbare 'groene' vingers
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatieve vaardigheden
   

Hier ga je werken

Als totaalleverancier van groene kamerplanten en bloeiende tuinplanten zetten wij ons sinds 2005 in om de retail, grootwinkelbedrijven en discounters te voorzien van een gevarieerd assortiment planten. En dat doen we elke dag weer met veel enthousiasme.

Ons bedrijf – bestaande uit vier vestigingen in Lansingerland en Westland – is in totaal ± 20 hectare groot. Om het klimaat optimaal te kunnen aanpassen aan het product, zijn de teeltvloeren op alle vestigingen voorzien van meerdere afdelingen. Daarnaast heeft iedere vestiging een eigen verwerkingsruimte en dockshelter(s), waardoor wij grote volumes planten snel kunnen verwerken en afhandelen voor transport. We zijn met onze vestigingen gelegen tussen grote steden als Rotterdam en Den Haag.

Voor onze vestiging in Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een Ondernemende Teler!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent