Meewerkend voorman dagdienst!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Udenhout
Salaris € 3200,- per maand

Functie omschrijving

Als assistent voorman heb je een geweldige gevarieerde rol. Je bent namelijk de rechterhand van de manager. Je ondersteunt hem waar nodig en in zijn afwezigheid stuur je een klein team aan en houd jij toezicht op het geheel. Dit betekent dat jij dan verantwoordelijk bent voor de veiligheid, levertijden, doorstroom, kwaliteit, bevoorrading en productiviteit. Naast alle verantwoordelijkheden houd je je soms ook gewoon bezig met omstellen van de lakstraat, bevoorrading en een stukje logistiek.
 

Wat wij bieden

Je werkt in dagdienst, krijgt een mooi salaris oplopend tot € 3.200,- bruto per maand en hebt uitzicht op een fulltime vast contract.
 

Wat wij vragen

Je hebt bij voorkeur een afgeronde mbo opleiding en al wat ervaring als bijvoorbeeld operator of in de logistiek. Je hoeft nog niet per se ervaring als leidinggevende te hebben maar het moet wel in je zitten! Het kan dus een leuke doorgroeifunctie zijn. Belangrijk is wel dat je ook prima de handen uit de mouwen kan steken en de machine kunt bedienen/ ombouwen. Verder is het fijn als je in de driehoek Tilburg, Waalwijk en Den Bosch woont.

 

Over het bedrijf

Onze klant is gevestigd in de regio Udenhout en produceert werktuigbouwkundige machines, werktuigen en apparaten. Ze vormen een sterk merk en hebben een mooie montagehal met de nieuwste technieken. Er wordt veel geïnvesteerd in nieuwe producten en marktontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Voor de lakstraat zijn zij op zoek naar een meewerkend teamleider. De lakstraat is bijzonder schoon en netjes.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent