Assemblagemedewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 1700,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Heb jij affiniteit met assemblage en enige ervaring in de techniek? Dan hebben wij een leuke, zelfstandige dagdienst functie voor jou waar ruimte is voor eigen initiatief bij een bedrijf waar jouw inbreng echt gewaardeerd wordt! Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Een assemblagemedewerker (ook wel assembleur) is iemand die bezighoudt met het in elkaar zetten van producten, vaak aan een lopende band. 'Assembleren' houdt in dat verschillende onderdelen van een product worden samengebracht. Dit proces wordt ook wel de eindmontage genoemd.

Als assemblagemedewerker stel je het eindproduct (of halffabricaat) samen uit de verschillende productonderdelen. De precieze werkzaamheden kunnen nogal verschillen, afhankelijk van het type te assembleren product of het project waarbij de assembleur betrokken is. Niet alleen vervaardigt de assemblagemedewerker het eindproduct of het halffabricaat, hij controleert ook de kwaliteit hiervan.

De voornaamste taken die praktisch iedere assemblagemedewerker uitvoert, zijn de volgende:
 • Bestuderen van de werkinstructies
 • Controleren van de aangeleverde productonderdelen
 • Samenstellen van halffabricaten en/of eindproducten
 • Inspecteren en testen van halffabricaten en/of eindproducten
 • Corrigeren van eventuele afwijkingen
 • Beoordelen en rapporteren van de productkwaliteit
 • Verzendklaar maken van eindproducten
 • Eventueel lassen en solderen van onderdelen
 • Schoonmaken en ordelijk houden van de werkomgeving en productiemiddelen
Je gaat starten bij dit van oudsher familiebedrijf op de assemblagelocatie.
In deze uitdagende en zelfstandige functie (in dagdienst!) van productiemedewerker bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het assembleren van draad- en kabelbomen. Je produceert kwalitatief goede producten volgens specificaties, binnen de gestelde tijden en in de juiste hoeveelheden. Het programmeren en juist instellen van de machines en kostbare gereedschappen is voor de kwaliteit van essentieel belang. En om de kwaliteit te waarborgen voer je tussentijdse kwaliteitscontroles uit.

Dit krijg je

Je komt terecht in een organisatie die ook van aanpakken weet. Daarnaast mag je het volgende verwachten:
 • Een bruto salaris van tussen de €1.700 en €1.900 per maand
 • Het betreft een fulltime baan (38u) met uitzicht op een vast dienstverband (overdag!)
 • Je krijgt een gedegen training op de werkvloer voor het assembleren van de producten die zowel met de hand als op de machines worden vervaardigd
 • Je maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit is
 • Je krijgt de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie

Dit ben je

Uiteraard kun jij zelfstandig werken, ben je proactief en werk je resultaatgericht en nauwkeurig. Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen wij daarnaast:
 • Een flexibele instelling
 • Aantoonbare ervaring met het assembleren van soortgelijke technische producten
 • Je hebt affiniteit met fijne assemblage
 • Je begrijpt en spreekt de Nederlandse taal

Hier ga je werken

Dit bedrijf is in 1948 opgericht. De producten die zij maakten bestond oorspronkelijk uit producten voor de elektronische industrie, zoals aansluitblokken (destijds veelal gemaakt van keramiek) en accessoires voor het installeren van draad en kabel, zoals kabelgoten en doorvoertules.

In 1965 werd het bedrijf voortgezet door de 2e generatie. Connectoren en accessoires voor printplaten werden in de loop der jaren aan de expertise toegevoegd. Op verzoek van verschillende klanten werd in de jaren zeventig een dochteronderneming opgericht om op maat gemaakte kabelbomen te monteren.

In 2001 verhuisde het bedrijf naar de regio Eindhoven, het belangrijkste centrum van de maakindustrie in Nederland. Sinds 2012 staat de derde generatie aan het roer. Door de uitgebreide productiemogelijkheden, maar vooral door expertise en inzet van hun medewerkers op zowel technisch als logistiek gebied, kunnen hun klanten zich concentreren op de dingen die voor hun belangrijk zijn. Dit vormt een sterke basis voor een gezamenlijke toekomst.
De assemblagelocatie van dit bedrijf is onderdeel van een grote organisatie die gespecialiseerd is in connectoren, bedradingen en kabels. Het bedrijf zit in de regio Eindhoven/ Tilburg en telt zo'n 100 medewerkers.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar Assemblagemedewerkers in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie.
Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Zie jij een goede match met deze functie?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent