Magazijnmedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag in de nacht? Bereid om in jezelf te investeren? Een fulltime functie met goede verdiensten. Salaris ligt tussen 2000/2400. Per direct beschikbaar en woonachtig in de regio Waalwijk, Tilburg, Den Bosch en Breda? Reageer dan direct!

Dit ga je doen


Als verdeler ga jij aan de slag in het magazijn, jij bent daarin actief met verschillende werkzaamheden. Je bent actief voor een groot producent in de bakkerswereld, daarin lever je bijvoorbeeld aan grote supermarktketens in Nederland en België. In het magazijn ben jij de verdeler, jij ziet op een groot scherm wat je moet pakken, hoeveel je moet pakken en waar je het moet verzamelen. Secuur en zorgvuldig te werk gaan is een eis want je bent bezig met brood. Naast het picken ben jij ook bezig met controleren van de producten, staan de etiketten er goed op en is alles leesbaar?
Mocht je zien dat er een tekort is aan producten geef je dit aan bij jouw teamleider. Daarna gaan jullie dit samen oplossen! Het magazijn is jouw terrein, daarbij hoort ook het schoon houden van jouw werkplek. De omgeving waarin jij werkt is een schone omgeving houdt dit ook zo!
Jouw werktijden zijn voornamelijk in de nacht, het brood moet klaar zijn voor de supermarkten open gaan, hier tegenover staan wel leuke toeslagen!! De locatie is makkelijk te bereiken vanuit Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Breda.
Dit krijg je

+ Goede ploegentoeslagen
+ Doorgroeimogelijkheden tot bakker
+ Betrokken werkgever
+ Grote organisatie in Nederland

Dit ben je

  • Een doorzetter
  • Gewend aan een schone omgeving
  • Bereid om in de nacht te werken
  • communicatief goed

Hier ga je werken

Je gaat werken bij een grote bakker die meerdere vestigingen heeft in Nederland. Jij gaat actief aan de slag voor verschillende grote supermarktketens die door Nederland en België gevestigd zitten. Bij je werkgever heb je enorm veel kans op doorgroeimogelijkheden, laat jij zien dat je wilt heb je kans op stappen hogerop!

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan door op solliciteren te drukken dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent