Monteur zonwering

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Werkendam
Salaris € 2000,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Leuke collega's, leuke producten, goede verdiensten!

Dit ga je doen

Als monteur zonwering ben je dagelijks op pad om rolluiken, markiezen en andere vormen van zonwering te plaatsen bij klanten in de wijde omgeving. Wat het werken leuk maakt zijn je collega's en de professionele en positieve bedrijfsvoering, en natuurlijk je klanten waarvoor je altijd iets komt brengen waar ze plezier aan gaan beleven.

Dit krijg je

Naast een goed salaris, is het grootste voordeel van deze fulltime baan dat je snel een vast contract hebt en dat je met prettige producten, fijne collega's en een goede baas werkt.

Dit ben je

Voor deze functie zoeken we een ervaren buitendienst monteur. Dit mag in de zonwering zijn, maar ook in vergelijkbare buitendienst installatie functies. Je hebt een rijbewijs, je bent representatief, handig in je werk en gaat leuk om met de klant!

Hier ga je werken

Onze klant is een open en professioneel bedrijf in de regio Breda, Gorinchem, Den Bosch, Tilburg. We zoeken iemand die graag een fulltime baan en een vast dienstverband als monteur op locatie heeft, bij een fijne werkgever.

Interesse?

Onze klant heeft de werving voor deze mooie functie onder meer aan WerkTalent Sleeuwijk toevertrouwd. Wil je meer informatie over deze vacature of wil je solliciteren?

Reageer dan via de sollicitatie-button, of bel of mail naar Debbie Kolbach via debbiekolbach@werktalent.com of via 0183-745630.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent