Internal sales representative

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2300,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Sales verhogen, benaderen van potentiële en bestaande klanten, opvolgen en managen van salesprojecten zijn onderdelen van deze uitdagende commerciële functie!

Dit ga je doen

Als Internal Sales Representative ben jij verantwoordelijk voor een stuk relatiebeheer, advies en verkoop. Hiervoor pleeg jij telefonische acquisitie, zowel koud als warm. Jij stelt offertes op en bewaakt de voortgang van projecten. Ook ondersteun jij bij het maken van afspraken voor de Business Development Manager en zorg jij voor een correcte vastlegging in het CRM systeem.

Jij bewaakt de omzet/marge, bouwt klantrelatie uit en werkt aan eigen ontwikkeling wat betreft productkennis. In een veranderende markt is het erg belangrijk dat jij continu up-to-date blijft van deze veranderingen.

Dit krijg je

  • Vaste, fulltime baan. Vast werk
  • Gedegen inwerktraject (deels thuis, deels op kantoor)
  • Salaris tussen de €2300,- en €2800,0 bruto per maand
  • Werken binnen een internationaal bedrijf waar oog is voor de medewerkers
  • Doorgroeimogelijkheden
Werklocatie is Tiel wat goed te bereiken is vanuit Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Zaltbommel, Den Bosch en Gorinchem.

Dit ben je

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een commerciële functie
  • Affiniteit met de bouw
  • Kennis van SAP en MS Office
  • Mondeling en schriftelijke beheersing van de Engelse taal

Hier ga je werken

Veiligheid, kwaliteit en goede dienstverlening is voor dit internationale bedrijf erg belangrijk. Binnen dit bedrijf is er oog voor jou als medewerker en zijn er mogelijkheden door te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-19221566 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent