Productiemedewerker

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Veghel
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
De hele dag fysiek lekker bezig zijn, daar hou jij van. Nee, jij bent zeker geen luiLAK! Heb jij dan ook nog aansturende skills? Kom dan werken op de lakstraat afdeling!

Dit ga je doen

Altijd al een afdeling voor jezelf willen hebben en niet op de vingers te worden gekeken? Dan voel jij je helemaal thuis in deze functie! De lakstraat wordt namelijlk jouw verantwoordelijkheid. Dit is hèt eindstation van de productie. De geproduceerde stalen kozijnen worden op jouw afdeling van een lekker kleurtje voorzien. Nadat de kozijnen aan de rails zijn ingehangen, gaan ze door de spuitcabine, door naar de oven en komen afgekoeld weer terug. Even checken of ze voldoen aan de kwaliteitscriteria en dan mogen ze van de rails af.

Op dit moment zijn twee collega's werkzaam op deze afdeling. Als 3e man zal jij hen aansturen en het proces begeleiden. Jouw mouwen zitten niet vast aan de polsen, er wordt namelijk wel verwacht dat jij ook jouw mouwen opstroopt en met jouw collega's afwisselt.

Kozijnen in- en afhangen? Nee dat is mij te repeterend, hoor ik jou denken? Dat is maar net hoe jij er zelf in staat! Er valt nog een grote slag te halen in het proces efficiënter te laten verlopen, jouw input wordt daarin zeer gewaardeerd. Elke order heeft weer een andere kleur, de cabines moeten hier dan ook op voorbereid worden. En waar een proces aanwezig is, is ook bijsturing nodig.

Dit krijg je

Hier vind je niet alleen 'een andere baan', maar ook een toekomst. Een plek waar je dag in dag uit, jaar in jaar uit met plezier naartoe gaat. Waar jij het beste van jezelf geeft. Niet omdat het moet, maar omdat je dat wilt. En omdat je het terugkrijgt. In de basis zijn de arbeidsvoorwaarden die bij de functie horen:

  • salaris van € 1.900,- tot € 2.500,- per maand
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • stabiliteit, fijn werk, een fijne werkomgeving en een mooie full time baan / vaste baan

Dit ben je

Voor deze functie is geen specifieke ervaring op een lakafdeling of met coatings nodig. Het is vooral belangrijk dat jij met plezier naar het werk wilt gaan en het beste uit elke dag wilt halen. Of je nou ervaring hebt als glazenwasser, productiemedewerker, logistiek medewerker, operator, heftruckchauffeur of misschien wel net een BBL traject afgerond hebt, het maakt niet uit. De kennis krijg je vanzelf wel, als de motivatie maar goed is!

Hier ga je werken

Bij dit dorps bedrijf doen ze er alles aan om het jou naar de zin te maken en zo'n gezond mogelijke werkomgeving te creeëren. Elke dag werken zo'n 35 collega's samen om een mooi eindproduct af te leveren, namelijk stalen kozijnen.

Zij zijn gevestigd in omgeving Gemert wat goed te bereiken is vanuit Nijmegen - Uden - Venray - Eindhoven - Helmond - Veghel - Den Bosch

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar deze functie in handen gelegd van WerkTalent Nijmegen. Dus wil jij meer weten over deze functie? Ben jij nieuwsgierig? Schroom niet en neem contact met mij op!

Bel, mail of WhatsApp: romanavanerp@werktalent.com of 06-13240667

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent