Medewerker logistiek

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zaltbommel
Salaris € 1700,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Als logistiek medewerker ben jij onmisbaar voor de dagelijkse goederenstroom in Nederland, super divers en afwisselend kan jouw nieuwe baan zijn!

Dit ga je doen

Logistiek is veelomvattend, zo is het dus gelukkig niet zo dat alleen order pickers nodig zijn in de logistiek maar zoeken wij juist kandidaten die meer dan alleen dat kunnen! Zo zijn er bijvoorbeeld functies zoals:

  • Expeditie medewerker
  • Allround magazijnmedewerker
  • Kwaliteitscontroleur
  • Heftruck/reachtruck/EPT chauffeur
  • Goederenontvangst (laden/lossen)

Dit krijg je

Wij gaan samen met jou kijken of WerkTalent iets voor je kan betekenen. Zo kijken we naar jouw wensen, ambities, werkverleden en persoonlijkheid, op deze manier kunnen wij checken welk bedrijf het beste bij jou past zodat we de juiste match kunnen maken.

Heb je nog extra certificaten of cursussen nodig? Geen probleem, wij gaan daarover met jou in gesprek om te zien hoe wij dit voor jou kunnen regelen! Wij denken met je mee!

Dit ben je

Er zijn functies beschikbaar op veel verschillende niveaus, in verschillende diensten en bij diverse bedrijven! Kom langs, dan bespreken wij je wensen en ambities. Denk hierbij aan:

  • Fulltime beschikbaar
  • Vaste of juist een tijdelijke baan
  • Ervaring of geen ervaring maar wel grote interesse
  • Ambities (doorgroeien binnen bedrijven)
Wij denken graag met je mee!

Hier ga je werken

WerkTalent Zaltbommel vind je in het mooie en gezellige centrum van Zaltbommel. Samen met onze vestigingen in Altena en Gorinchem vormt onze vestiging een krachtige driehoek.

Bedrijven in de regio Zaltbommel zijn continue op zoek naar personeel, bedrijven groeien en draaien volop productie! De logistieke sector is in deze regio erg goed vertegenwoordigd, dus ben jij op zoek naar een logistieke baan? Kom dan langs en zet de eerste stap naar jouw nieuwe baan!

Interesse?

Wij bespreken met jou wat relevant is voor de functie en houden rekening met jouw wensen. De eerste gesprekken vinden altijd bij ons op de vestiging plaats onder het genot van een lekker bakje koffie!

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent