Oproepkracht Chauffeur Bestelwagen

Opleidingen MBO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Wil je graag als oproepkracht aan de slag als Chauffeur bestelbus? Dan is dit jouw kans!

Dit ga je doen


Heb jij rijbewijs B en wat rijervaring op een bestelbus? Heb je wat vrije tijd en wil je 1 à 2 dagen per week bestellingen bezorgen? Dan is dit een hele leuke baan om een zakcentje te verdienen! Een mooie bijbaan als bezorger van bestellingen aan de horeca. Je start rond een uur of 9 uur in de ochtend en bent voor 17.00 uur klaar!

Dit krijg je


Je krijgt een leuke chauffeursbaan bij een mooi en groeiend bedrijf! Altijd al willen werken als bezorger of koerier, zoek je studentenwerk of heb je extra tijd door de weeks en in het weekend? Dan is dit de ideale baan voor jou. Het betreft hier vast werk!

Dit ben je


Je hebt minimaal 1 jaar je rijbewijs en je hebt rij-ervaring op een bestelbus. Je ben minimaal 1 dag per week beschikbaar, ook op zaterdagen.

Hier ga je werken

Onze relatie is koninklijk onderscheiden en levert vleesproducten aan de Horeca. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Rotterdam, Dordrecht en de Drechtsteden.

Interesse?

Wil je graag wat bijverdienen? Dan zien we je c.v. graag tegemoet.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent