Magazijnmedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag in de nacht? Een fulltime functie, in de logistiek, met goede verdiensten. Salaris ligt tussen 2000/2400.

Dit ga je doen

Als verdeler ga jij aan de slag in het magazijn, jij bent daarin actief met verschillende werkzaamheden. Je bent actief voor een groot producent in de bakkerswereld, daarin lever je bijvoorbeeld aan grote supermarktketens in Nederland en België. In het magazijn ben jij de verdeler, jij ziet op een groot scherm wat je moet pakken, hoeveel je moet pakken en waar je het moet verzamelen. Secuur en zorgvuldig te werk gaan is een eis want je bent bezig met brood. Naast dat je als orderpicker aan de slag gaat, ben jij ook bezig met controleren van de producten, staan de etiketten er goed op en is alles leesbaar?

Mocht je zien dat er een tekort is aan producten geef je dit aan bij jouw teamleider. Daarna gaan jullie dit samen oplossen! Het magazijn is jouw terrein, daarbij hoort ook het schoon houden van jouw werkplek. De omgeving waarin jij werkt is een schone omgeving houdt dit ook zo!

Jouw werktijden zijn voornamelijk in de nacht, het brood moet klaar zijn voor de supermarkten open gaan, hier tegenover staan wel leuke toeslagen!! het bedrijf is gevestigd in Waalwijk, wat makkelijk te bereiken is vanuit Breda, Raamsdonksveer, Wijk en Aalburg en Werkendam. 

Dit krijg je

  • Goede ploegentoeslagen
  • Vast werk met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Doorgroeimogelijkheden tot bakker
  • Betrokken werkgever
  • Grote organisatie in Nederland

Dit ben je

  • Een doorzetter
  • Gewend aan een schone omgeving
  • Bereid om in de nacht te werken
  • communicatief goed

Hier ga je werken

Je gaat werken bij een grote bakker die meerdere vestigingen heeft in Nederland. Jij gaat actief aan de slag voor verschillende grote supermarktketens die door Nederland en België gevestigd zitten. Bij je werkgever heb je enorm veel kans op doorgroeimogelijkheden, laat jij zien dat je wilt heb je kans op stappen hogerop!

Interesse?

Met WerkTalent verzorgen wij de eerste gesprekken voor onze klant. De sollicitatieprocedure bestaat dan ook uit een kennismakingsgesprek bij WerkTalent, gevolgd door een gesprek bij onze opdrachtgever.

Ben je enthousiast geworden van de bovenstaande vacature? Reageer dan via de sollicitatiebutton.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent