Medewerker Productieproces

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Kwintsheul
Salaris € 1750,- per maand
Direct naar:
Mooie kans om je op te werken binnen een goedlopend familiebedrijf. Start in de productie en ontwikkel binnen de organisatie naar waar jouw krachten liggen!

Dit ga je doen

Je maakt deel uit van het productieteam van de locatie in Kwintsheul, het team bestaat uit ruim 25 medewerkers op de werkvloer. Samen met de afdeling Productie zorgen jullie ervoor dat alle orders worden voldaan aan de gestelde klant- en kwaliteitseisen.

Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:
  • Correct verpakken met juiste verpakkingsmaterialen
  • Voorzien van juiste etikettering
  • Efficiënt produceren en verpakken van diverse bewortelingsmedia
  • Schoonhouden van de werkomgeving
Dagelijks verkrijg jij je instructies van de (assistent) locatiemanager en voer jij de werkzaamheden op en top uit.
Dit krijg je

Je komt te werken binnen een hecht familiebedrijf. Het betreft een fulltime baan met vast werk, van ruim 40 uur per week. Qua startsalaris kun je denken aan €1750 bruto per maand en na een uitzendperiode staat er een contract voor je klaar! Mooie werktijden van maandag tot vrijdag tussen 07:00 uur en 17:00 uur.

Dit ben je

Wat breng jij mee?
  • VMBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Eigen vervoer (locatie is moeilijk te bereiken met openbaar vervoer)
Ervaring in soortgelijke functie is niet noodzakelijk in deze rol. Wel ben jij een persoon die accuraat, secuur en nauwkeurig te werk gaat en heb je een dienstverlenende en gemotiveerde instelling. In drukke periodes wordt er regelmatig gewerkt op de zaterdagochtend, maar dit is voor jou geen probleem!

Hier ga je werken

Voor een Westlandse onderneming in Kwintsheul (Regio Westland en in de buurt van Den Haag) zijn wij op zoek naar versterking van het productieteam.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent