Ondernemende Teler

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Bergschenhoek
Salaris € 3000,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Vindt jij het een uitdaging en mooi leermoment om continue met een ander assortiment te werken?

Dit ga je doen

In deze afwisselende full time functie wordt het jouw uitdaging om op deze locatie de teelt continue te optimaliseren en te structureren. Je zorgt daarbij onder andere voor de juiste klimaatinstelling, watergift beheersing en gewasbescherming. Het zorgen voor het juiste product met de juiste specificaties op het juiste moment, is voor jou vanzelfsprekend. Ook ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van het plantmateriaal, scouten en het uitvoeren van proeven. 

Omdat het bij ons gaat om wisselende assortimenten en diverse klanteisen wordt van je gevraagd om op flexibele en efficiënte wijze hierop in te spelen. Maar gelukkig is dat voor jou geen enkel probleem. 

Je staat er zeker niet alleen voor; je wordt ondersteund door en spart regelmatig met de teeltmanager. Daarnaast kun je altijd overleggen met je collega telers van de andere locaties. 

Bij productiewerkzaamheden word je, bij grotere groepen, ondersteund door een teamleider. Bij kleine groepjes (tot maximaal vijf personen) stuur je zelf aan. Verder heb je eens per drie weken heb je een weekenddienst.

Dit krijg je

Als teler betreedt je een uitdagende, dynamische en zelfstandige baan met vast werk. Wij als organisatie bieden jou volop ruimte voor groei en ontwikkeling, dit onder andere door middel van het volgen cursussen. Je komt terecht binnen een enthousiast team in een groeiend en ambitieus bedrijf. Je kunt uitstekende arbeidsvoorwaarden verwachten en het betreft een fulltime functie (40 uur) met een vast contract in het vooruitzicht. 

Dit ben je

Wij vragen van jou:

  • Passie voor je vak en een flexibele werkinstelling
  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Relevante opleiding of meerdere jaren teeltervaring
  • Aantoonbaar 'groene' vingers en een spuitlicentie
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandig type en veel verantwoordelijkheidsgevoel
     

Hier ga je werken

Als totaalleverancier van groene kamerplanten en bloeiende tuinplanten zetten wij ons sinds 2005 in om de retail, grootwinkelbedrijven en discounters te voorzien van een gevarieerd assortiment planten. En dat doen we elke dag weer met veel enthousiasme.

Ons bedrijf – bestaande uit vier vestigingen in Lansingerland en Westland – is in totaal ± 20 hectare groot. Om het klimaat optimaal te kunnen aanpassen aan het product, zijn de teeltvloeren op alle vestigingen voorzien van meerdere afdelingen. Daarnaast heeft iedere vestiging een eigen verwerkingsruimte en dockshelter(s), waardoor wij grote volumes planten snel kunnen verwerken en afhandelen voor transport. We zijn met onze vestigingen gelegen tussen grote steden als Rotterdam en Den Haag.

Voor onze vestiging in Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een Ondernemende Teler!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent