VASTE BAAN; Expeditiemedewerker staal

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Als expeditiemewerker ben je in een 2-ploegendienst werkzaam met bovenloopkranen en diverse machines. Je wordt stap voor stap getraind op verschillende onderdelen en draagt uiteindelijke zorg voor het laden/lossen/orderpicken van de stalen profielen, buizen, balken, platen. Alle onderdelen komen binnen via boot of per vrachtwagen. Daarnaast voer je diverse algemene werkzaamheden uit en maak je gebruik van de bovenloopkranen. Je bent onderdeel van een team en zorgt samen met je collega’s voor een vlotte en veilige afhandeling van de verschillende taken in je shift.

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Gemiddeld salaris voor een starter varieert tussen de 1600 en 2200 bruto per maand exclusief toeslagen. Daar komt 12,5% ploegentoeslag bij over alle gewerkte uren + een verrekende 13e maand. Daarnaast kan je door interne trainingen en coaching on the job door ontwikkelen tot allround loodsmedewerker in de staalbranche. Ze zoeken mensen die het liefst tot hun pensioen blijven!

Wat wij vragen

 • Je bent op korte termijn en fulltime beschikbaar
  - Je bent woonachtig binnen een straal van 35 km van Oosterhout (Breda, Tilburg, Dordrecht, Den Bosch)
  - Je hebt gevoel of werkervaring in een metaalomgeving (schoolverlater met metaalachtergrond mag ook)
  - Werkervaring met een bovenloopkraan is zeker welkom maar kan ook intern getraind worden inclusief certificaat (VVL / veilig hijsen).
  - Werkervaring als orderpicker, magazijnmedewerker of productiemedewerker in een grove omgeving is een pre.
  - Kunnen en willen werken in een 2 ploegendienst is noodzakelijk

Over het bedrijf

Deltastaal Oosterhout is onderdeel van de internationale Salzgitter group en is een van de twee vestigingen in Nederland (Drachten is tweede locatie). Op de locatie in Oosterhout direct aan het Wilhelminakanaal staat een zeer geavanceerde bedrijfshal van 52.000 m2 waarin stalen balkprofielen, platen, stafstaal en buisprofielen worden ontvangen, opgeslagen en eventueel bewerkt. Deltastaal is volop in ontwikkeling en om deze positieve veranderingen te kunnen blijven waarmaken zijn wij op zoek naar meerdere versterkingen!

Solliciteren

Interesse? Solliciteren kan per mail op; brianhauwert@werktalent.com. Tevens kunnen je mij ook bellen of appen; 06-30020699

Deel via social media:

Brian Hauwert

Brian Hauwert

06-30 02 06 99
brianhauwert@werktalent.com

WhatsApp Brian Hauwert      Ga naar instagram van Brian Hauwert


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent