Traineeship Project Professional

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Wil jij opgeleid worden tot een echte Project Professional? Wij zoeken iemand met een technische bachelor of master die vanaf juli 2021 beschikbaar is!

Dit ga je doen

Vier keer per jaar start Primaplan met een speciaal opleidingsprogramma voor een select aantal starters/trainees, die zich willen ontwikkelen tot specialist op het gebied van Projectbeheersing in de bovengenoemde branches.

Wat ga je doen?
• Als (aankomend) Project Professional ga je advies geven inzake de opstart-, voortgang- en afronding van variërende projecten;
• Tijdens de projecten bewaak en analyseer je de voortgang. Je ziet waar adequate aanpassingen moeten worden toegepast zodat de einddoelstelling tijdig bereikt kan worden;
• Overzicht zit in jouw genen, je houdt te allen tijde de tijdsplanning, kosten, middelen en de kwaliteitseisen in de gaten;
• Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van voortgangsrapportages, het registeren en archiveren van rapportages en overige projectgerelateerde taken.

Dit krijg je

Primaplan investeert in jouw talent; Direct contract, startsalaris gemiddeld € 3.000,- per maand, auto van de zaak, vele opleidingen zoals PMI-SP, training/coaching on the job en diverse doorgroeimogelijkheden qua functie en voorwaarden.

Primaplan biedt een direct fulltime contract voor minimaal 11 maanden. Gedurende je eerste contract word je waar nodig opgeleid, getraind en begeleid op kantoor en door training on the job. Je wordt geschoold in Primavera, MSProject, communicatie en diverse andere trainingen/cursussen. De salarisindicatie voor starters zonder ervaring ligt tussen € 2.500 en € 3.200,- exclusief overuren, vervoer etc. Vervoer en verblijf worden waar nodig door Primaplan geregeld. Kortom; een vaste baan met toekomst!

Kortom: Een vaste baan met investering in jezelf en met toekomst!

Dit ben je

• Je beschikt over een technische bachelor, master of gelijkwaardige werkervaring
• Je hebt een goed analytisch vermogen, een hands on mentaliteit en je bent een echte teamplayer en herkent je in kwaliteiten als transparantie, gedrevenheid en loyaliteit
• Je werkt nauwkeurig en ziet het behalen van deadlines als een uitdaging
• Je hebt een goede kennis van Microsoft Office
• Je bent leergierig en bereid om je voor langere tijd te binden zodat er ruimte is voor ontwikkeling tot een volwaardig Project Professional
• Je kunt je vinden in een adviserende rol en staat open voor de mening van anderen.
• Ervaring met of gevoel voor projectmatig werken is een plus
• Ervaring met software pakketten als Primavera P6, MS Project, Roser Systems en SAP is een plus
• Woonachtig in de buurt van Turnhout, Den Bosch, Tilburg en fulltime beschikbaar
• In het bezit van een PMI opleiding of andere project management gerelateerde opleidingen is een absolute plus

Hier ga je werken

Primaplan is vanuit de locaties Capelle aan den IJssel (NL) en Turnhout (BE) al bijna 30 jaar actief in Projectbeheersing (risicobeheersing, projectplanning en cost control) bij vele, gerenommeerde opdrachtgevers in de gehele Benelux.

Zo levert Primaplan onder andere accurate, flexibele projectplanningen. Deze planningen dragen bij aan de kostenbeheersing/- besparing en aan een tijdige en complete oplevering van de projecten.

De opdrachtgevers zijn actief in onder andere de (Petro)Chemie, Offshore, GWW / Bouw&Infra, Engineering, Opslag en (Zware/Farmaceutische) Industrie. Primaplan streeft voortdurend naar het vinden van de ideale match tussen opdrachtgever en professional. Primaplan heeft met trots bijgedragen aan de realisatie van succesvolle projecten zoals een offshore windmolenpark, de bouw van een gevangenis en een turnaround van een raffinaderij.

Interesse?

Primaplan heeft de Werving en Selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop, schrijf een bondige motivatie en upload jouw CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeelt jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent