Servicemonteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Heb jij interesse in een nieuwe sleutelfunctie en hou jij van afwisseling in je werk? Lees dan snel verder

Dit ga je doen

Binnen de eigen werkplaats worden complete vrachtwagens opgebouwd maar ook onderhouden. Voor deze afdeling onderhoud zoeken zij een goede techneut. Je gaat in de binnendienst problemen oplossen eigenlijk alle voertuigen die je bij de gemeente aantreft. Het gaat dan voornamelijk om storingen aan de constructie (verbogen of vastgelopen onderdelen) of aan de pompen, slangen, buizen, tanks en hydraulische systemen. Je geeft dus niet ‘’gewone’’ beurtjes waarbij je bougies en een V snaar vervangt. Kennis van metaalbewerking is daarom veel belangrijker dan bijvoorbeeld verbrandingstechniek

Dit krijg je

Het maximale salaris bedraagt € 3.000,- bruto per maand. Je werkt in dagdienst en hebt stabiele werktijden. Het betreft een vaste functie met mogelijkheid tot doorgroei. Ook kom je direct in dienst bij de opdrachtgever.

Dit ben je

Voor onze klant is opleiding niet van belang. Wel dien je een echte techneut te zijn en gaat jouw hart sneller kloppen van metaal en hydrauliek. Af en toe flink vies worden maakt jou niet uit en je vindt het leuk om elke dag een ander uniek probleem/ storing op te lossen.

Je bent woonachtig binnen een straal van 45min ten opzichte van Tilburg/Waalwijk. Je woont bijvoorbeeld in Breda, Raamsdonksveer, Dongen, Rijen, Den Bosch of vergelijkbaar

Hier ga je werken

Onze klant is een producent van speciale voertuigen (op basis van vrachtwagenchassis). In kleine series worden klant specifieke wagens gebouwd en voorzien van (water)tanks, pneumatiek, hydraulische systemen, kranen, besturingen etc. Er heerst een dorpse, informele sfeer waar altijd tijd is voor een geintje. Goed werken is belangrijker dan hard werken. Het salaris voor een goede monteur/bankwerker loopt op tot wel € 3.000,- bruto per maand.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Reageer dan direct, brianhauwert@werktalent.com

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent