Project Engineer

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 100,- tot € 20000,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch ingesteld en heb je enige ervaring als Project Engineer? Reageer dan snel!

Dit ga je doen

Je bent als Project Engineer verantwoordelijk voor de uitwerking en coördinatie van alle constructieve werkzaamheden in onze kassenbouwprojecten. Deze projecten worden over de hele wereld opgezet. Samen met collega’s met verschillende expertises vorm je een team en zorgen jullie er samen voor dat het project volgends plan worden gerealiseerd.

Jouw taken bestaan onder andere uit:
  •     Materiaalstaten opstellen
  •     Zorgen voor een technische afstemming
  •     Vervaardigen van bouwtekeningen
  •     Vertalen van contracttekst in een technisch haalbare oplossing met behulp van tekeningen
  •     De projectmanager ondersteunen op gebied van technische informatie binnen projectrealisatie
  •     Het technisch afstemmen van het project met toeleveranciers/klanten
  •     Met projectleiders en onderaannemers het montageboek bespreken
  •     Opstellen en vaststellen van inkoopspecificaties voor de productieafdeling
     

Dit krijg je

Je krijgt een fulltime afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s. Wij bieden je de ruimte om zowel jezelf als de organisatie verder te ontwikkelen. Ook kun je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, waarbij we de richtlijnen van de cao Metaal & Techniek hanteren. Tevens krijg je vast werk en een salaris tussen de €100 – €20.000 bruto per maand. Wij hebben een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere evenementen organiseert!

Dit ben je

Je wilt fulltime aan de slag en hebt HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een Bachelor diploma in de technische richting. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je gebruikt jouw technische inzicht op met oplossingen en resultaat te komen. Je bent bekend met AutoCAD of andere 2- en 3D tekenprogramma’s. Tevens heb je ervaring met Lean projecten en het werken met ERP pakketten. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift en woont in de omgeving Westland (in de buurt van Rotterdam, Den Haag en Delft). Verder is affiniteit in de glastuinbouw een pré.

Hier ga je werken

Onze organisatie is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten en bevindt zich in Monster (in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft). We zijn een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de glastuinbouw. Met deze kennis en ervaring richten we ons voortdurend op nieuwe ontwikkelingen en unieke innovaties voor onze kasconcepten. Op die manier creëren we een antwoord op de schaarser wordende voedingsstoffen, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel, en proberen zo een steentje bij te dragen. We hebben als visie echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet.

Interesse?

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter. Hij is bereikbaar via 0174-612690. Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent