(Junior) Teamleider Arbeid

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Den Hoorn
Salaris € 1800,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Geef jij graag leiding en ben je op zoek naar een uitdagende full time baan? Lees snel verder !

Dit ga je doen

Als (Junior) Teamleider Arbeid werk je samen met de Locatie Manager en zorgen jullie voor een sluitende arbeidsplanning en een correcte administratie. Je houdt toezicht op de kwaliteit van het werk, de uitvoering en de veiligheid van het productieproces. Je motiveert de medewerkers en creëert een vast team om je heen. Kortom je bent het verlengstuk van wat er in de kwekerij gebeurd en zorgt ervoor dat iedereen weet wat hij/zij moet doen en wat de normen zijn.

We werken op deze locaties in teams, een hoofd teelt, een hoofd arbeid, een logistiek medewerker en twee junior teelt en arbeidsmensen. Daarnaast werken er uiteraard ook nog productiemedewerkers in de kwekerij zelf. 

Dit krijg je

Je gaat fulltime aan de slag in een moderne werkomgeving. Je krijgt een zelfstandige, dynamische en afwisselende functie. Wij bieden de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen. Tevens bieden wij een salaris tussen de €1800 - €2500 bruto per maand en vast werk met een contract bij het bedrijf. 

Dit ben je

Wij zoeken een nieuwe collega die goed kan rekenen en passie heeft voor perfectie. Je stuurt graag je collega’s aan en bent een enthousiaste teamspeler. Je hebt MBO werk- en denkniveau en heb je enige ervaring in de glastuinbouw. Tevens heb je kennis van Word en Excel en wil je full time aan de slag.

Hier ga je werken

WerkTalent Westland is ingeschakeld door BQurius voor het zoeken naar een (Junior) Teamleider Arbeid voor 3 tomatenkwekerijen in de Regio Westland (in de buurt van Den Haag, Delft en Rotterdam). De tomatenkwekerijen zijn gespecialiseerd in het telen van trostomaten. Met een team wordt met passie voor perfectie gewerkt aan een kwalitatief en lekker product. Duurzaam telen, Innoveren, Klantgericht en Samenwerken zijn de kernwaarden van het bedrijf.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent