Allround Monteur Tuinbouw

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2000,- tot € 2750,- per maand
Direct naar:
Heb jij recente ervaring op zowel elektrotechnisch als mechanische gebied en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als Technische Dienst Medewerker?

Dit ga je doen

Je gaat als Technische Dienst Medewerker aan de slag in ons huidige TD team. Dit team bestaat uit 3 monteur en onze Manager Techniek. Wij zetten ons samen in bij diverse kwekerijen in de regio Westland en omstreken. Deze locaties zijn grotendeels geautomatiseerd en de kwekers richten zich op de voortgang van de bedrijfsprocessen en de optimalisatie van de bestaande technische situaties en installaties.

Je komt op verschillende locaties te werken, waardoor de werkzaamheden divers zijn. Onder andere zijn jouw werkzaamheden:
  • Kleine reparaties aan de kas
  • Grote storingen oplossen aan het machinepark
Het is aan het team TD om zo efficiënt en bewust mogelijk de kassen/machineparken te onderhouden en te professionaliseren. Ieder teamlid heeft zijn eigen specialisme, zodoende kunnen wij elkaar goed aanvullen en onderwijzen op ons vakgebied. Om ons team compleet te maken zoeken wij een allround monteur die ook verstand heeft van elektro. Jouw werkzaamheden lopen dan ook uiteen van elektrotechnisch, mechanisch tot aan onderhoud.

Je komt te werken van maandag tot vrijdag van 07:00 - 17:00 uur. Je gaat GEEN storingsdiensten draaien, maar het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld op een zaterdag een klus af moet maken.

Dit krijg je

Naast een uitdagende baan kan je ook het volgende van ons verwachten:

  • Jaarcontract met fulltime dienstverband (38 uur)
  • Salaris tussen de €2500 - €2800 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • 25,5 vakantiedagen
  • Afwisselend takenpakket met veel vrijheid en verantwoordelijkheden
Verder kan je een auto van de zaak, een werktelefoon en een tablet verwachten!

Dit ben je

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die aan de volgende punten voldoet:

  • MBO diploma richting mechatronica/werktuigbouwkunde (WTB)
  • Recente werkervaring op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied
  • Rijbewijs B
Tevens ben je up-to-date met betrekking tot de nieuwste technieken in onze branche en naast je eigenschappen van 'Pietje Precies' is punctualiteit van belang.

Hier ga je werken

Wij zijn een organisatie in het Westland (in de buurt van Delft & Maassluis) die nauw samenwerkt met allemaal verschillende kwekerijen in het Westland en de omstreken hiervan. Voor onze afdeling Technische Dienst, die momenteel bestaat uit 4 toppers, zijn wij op zoek naar versterking van het team. Je wordt onder ander ingezet op de verschillende locaties zowel in de Lier als in Schipluiden.

Leuk om te weten: Aangezien je bij verschillende kwekerijen over de vloer komt, rijdt je in een auto van de zaak!B

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent