Procesoperator Tuinbouw

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 2200,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag met machines en wil je aan de slag in de tuinbouw?

Dit ga je doen

Je bent dé schakel in ons huidige productie proces. Jouw verantwoordelijkheid is het goed laten draaien van de machines en eventuele storingen. Wanneer je kleine storingen niet zelf kan oplossen schakel je onze technische dienst in. Instellen, bedienen en waar nodig corrigeren van onze machines zijn jouw dagelijkse bezigheden. Ook zorg je voor een schone en geordende werkplaats.

Doordat de plantpluggen die wij maken bestaan uit substraat, grond en water kan je wel vies worden. Het werk is niet fysiek maar je staat wel de hele dag op je benen. De dagen zijn van 06.00 - 16.00 uur.

Dit krijg je

  • Vast werk 40 uur per week
  • Startsalaris van €2100 bruto per maand
  • Na de uitzendperiode een contract bij onze organisatie
  • Gezellige werksfeer

Dit ben je

  • Fulltime beschikbaar
  • Bereidt om veel uren te maken
  • Handig / technisch ingesteld
  • Enthousiast
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Hier ga je werken

Onze organisatie houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van plantpluggen voor de glastuinbouw. Wij leveren dit product aan onze afnemers met specifieke wensen af, zodat elke stek, de juiste voedingsmiddelen krijgt om goed te kunnen ontwikkelen.

Ons kantoor met productielocatie bevindt zich in het Westland (in de buurt van Den Haag, Delft en Rotterdam) en is ter uitbreiding van ons huidige team op zoek naar een zelfstandige machine operator. Je komt te werken in een omgeving met grond, water en modder, houdt dus rekening met het feit dat schone kleren, niet schoon blijven!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent