Scherminstallateur Tuinbouw

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Jij weet van aanpakken, je bent handig en wil jij meer weten over watertechniek of je verder ontwikkelen? Dan is deze technische job wellicht wat voor jou!

Dit ga je doen

Als monteur in de tuinbouw ben je dagelijks op pad met je collega monteur. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het installeren van diverse schermsystemen bij een groot scala aan klanten. Geen enkel systeem is hetzelfde, waardoor je ervoor zorgt dat iedere montage klus volgens de richtlijnen wordt uitgevoerd.

Omdat je een job in de buitendienst hebt, is het van belang dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt!

Dit krijg je

Wat kan je van jouw toekomstige werkgever verwachten?

  • Werken in een leuk en gezellig team
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Passend salaris, naar jouw kennis en ervaring
  • Werken binnen een dynamisch bedrijf
  • Fulltime vast werk

Dit ben je

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een welwillende collega die graag aan de slag gaat en het volgende met zich mee brengt.

Als scherminstallateur heb je kennis van (water)techniek, ben je leergierig en beschik je over VMBO werk- en denkniveau. Aangezien je op hoge hoogtes aan de slag gaat, is het van belang dat je geen hoogtevrees hebt en naast technische kennis ook over twee rechterhanden beschikt!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gevestigd in ’s-Gravenzande (in de buurt van Den Haag en Rotterdam) en zij voorzien water technische installaties door heel Nederland. Zij zijn een leverancier en installateur van diverse horizontale scherminstallaties en verticale scherminstallaties voor de teelt in de glastuinbouw. De hoeveelheid licht dat wordt toegelaten speelt hierbij een rol. Het teelt moet in de juiste condities groeien en dit heeft alles te maken met de juiste scherminstallaties.

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een (aankomend) monteur voor de scherminstallaties!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent