Medewerker Productie Potplanten

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 1700,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Altijd al full time in de tuinbouw willen werken? Lees snel verder!

Dit ga je doen

Wij zijn opzoek naar een allround tuinbouw medewerker voor een potplanten kwekerij. Deze functie bestaat uit oppotten, uitzetten, verzendklaar maken en in hoezen.

Dit krijg je

Je gaat fulltime aan de slag met in het seizoen wat extra werk. Je krijgt vast werk met uitzicht op een contract. Je kunt een salaris verwachten tussen de €1700 - €1900 bruto per maand. Het is afwisselend werk met mooie planten voor thuis.

Dit ben je

Je hebt er zin in en vroeg opstaan is voor jou geen probleem. Je vindt het niet er om meer dan 40 uur te werken en je bent bereid om fysiek werk de verrichten. Heb je ervaring in de tuinbouw? Dan is dit mooi meegenomen.

Hier ga je werken

Wij zijn een tuinbouwbedrijf gevestigd in Honselersdijk (in de buurt van Den Haag, Delft en Rotterdam). Wij houden ons dagelijks bezig met het kweken van mooie kamer planten. Wij staan voor kwaliteit en houden daarnaast van gezelligheid. In de toekomst zijn wij van plan om uit te gaan breiden met meerdere locaties.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent