Business partner | Manager

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Sittard
Salaris € 3250,- per maand
Direct naar:
Word Business partner bij WerkTalent en start je eigen vestiging! Investeren is niet nodig. Je krijgt veel vrijheid en 25% winstuitkering.

Dit ga je doen

Ben je iemand met grenzeloze ambities, wil je altijd winnen en heb jij een ondernemend karakter? Dan ben je degene die WerkTalent zoekt in de functie van Business Partner. In deze rol krijg je vrijheden en inkomsten die horen bij het ondernemerschap, maar je hoeft hier geen eigen vermogen voor te investeren! Wij willen jou laten groeien en snelle stappen laten maken in het gebied/ omgeving dat jij goed kent en dit alles met een team dat jij zelf om je heen gaat verzamelen.

Omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen vestiging is je werkdag eigenlijk nooit hetzelfde. De ene dag ben je bezig met klantbezoeken en matchen van kandidaten. De andere dag bezoek je een netwerkborrel en ben je bezig met het schrijven van vacatureteksten. Dit alles met als doel om te scoren en je vestiging te laten groeien.

In eerste instantie ga je alleen aan de slag om de “basis” van je vestiging te gaan leggen. In deze tijd leer jij je collega’s van de andere vestigingen kennen en neem je ook een kijkje bij andere Business Partners in de keuken. Zij zullen jou ook met raad en daad willen bijstaan.

Intern hebben wij een tweetal collega’s die jou in de eerste fase daadwerkelijk helpen en samen met jou gaan zorgen voor succes! Als deze basis gelegd is bouwen we samen met jou verder aan de fundering van je vestiging. Je gaat een team om je heen creëren en samen met hen en ons gaan we een lange termijn verbintenis met elkaar aan.

Allereerst is deze baan voor jou een kans om alles uit jezelf te halen en aan je eigen toekomst te werken. Wat ons betreft blijft het namelijk niet bij één vestiging, maar is de sky the limit. WerkTalent wil doorgroeien naar 50 vestigingen en daar hebben we ook jou hard bij nodig. Dit betekent veel ruimte voor initiatief, persoonlijke ontwikkeling en je kan je ondernemersgeest de vrije loop laten.

Wat ga je doen? 

• Realiseren van de door jouw gestelde begroting voor jouw vestiging:
Dit is het uitgangspunt van onze samenwerking. Je vrijheid is groot, maar dit doel moet wel behaald worden, daar investeren wij tenslotte in. Uiteraard zijn wij er altijd voor je als je even wilt sparren en krijg je ondersteuning vanuit ons Shared Service Centre.

• Coachen van jouw medewerkers:
Het is aan jou om het maximale uit je mensen te halen. Graag willen we dat onze mensen zich ontwikkelen en kansen krijgen binnen WerkTalent zodat ze op den duur hun eigen vestiging kunnen krijgen. De WerkTalent Academy ondersteunt je hierin.

• Uitbouwen van je klantenbestand:
Hoe ga je de markt veroveren? Waarop ga je je richten? Dagelijkse vraagstukken waarop alleen jij het antwoord hebt.

• Communiceren met de Operationeel Directeur over successen en afwijkingen:
Ondernemen doe je samen. Zowel de voordelen als de nadelen willen we graag met je delen. Open communicatie hierin is dan ook zeer belangrijk.

Dit krijg je

Je komt terecht in een grote familie van bevlogen ondernemers, accountmanagers en intercedenten. Geen standaard uitzendbureau, maar één met een eigen stempel. We zijn een beetje maf, maar zeer serieus als het gaat om ons vak.

Verder bieden wij jou:
• Salaris is € 3.250,- per maand op fulltime basis (+ 25% winstuitkering)
• 25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6,5 Adv-dagen
• Auto, laptop en telefoon van de zaak
• Dagelijkse gezamenlijke gratis lunch met je collega’s
• Locatie is samen te bepalen (in dit geval moet je denken aan omgeving Sittard)

Wij zorgen ervoor dat je werkt in de plaats waar je je thuis voelt en waar je netwerk zich bevindt.

Dit ben je

We kijken allereerst naar jou. Als persoon. Hebben we een klik? Deze uitdaging gaan we namelijk beiden aan voor langere tijd (vaste baan). Wel zo fijn als we het met elkaar kunnen vinden. Daarnaast is het handig als je deze 5 punten kunt afvinken:

 • MBO of HBO denk- en werkniveau  
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de uitzendbranche
 • Ambitie om stappen te maken in je carrière
 • Ondernemersgeest
 • Fulltime beschikbaar
Jouw competenties:

 • Energiek
 • Gedreven
 • Kartrekker
 • Meewerkend voorman
 • Doorzettingsvermogen
 • Winnaars- en "get-it-done"-mentaliteit

Hier ga je werken

WerkTalent is een ambitieus, ondernemend en groeiend bedrijf met een geheel eigen gezicht. “Groei in wie je bent” is dan ook onze lijfspreuk. Wij geloven in de kracht van lokaal ondernemen, specialist zijn in wat je doet, duidelijk en eerlijk zijn in wat je kan en vooral verbinden en bouwen aan lange termijnrelaties. Onze vestigingsmanagers noemen we niet voor niets Business Partners. Dit ben je voor je medewerkers, voor je klanten en voor onze organisatie. Door samen te werken, samen succesvol te zijn.

Interesse?

Jij bent ready for succes! Waar wacht je nog op? Neem snel contact op met Albert van der Vliet. Hij kan je nog veel meer vertellen over deze leuke functie! Dit kan via 06-44 52 61 09 of via albertvandervliet@werktalent.com. Uiteraard mag je ook meteen klikken op de solliciteer knop. Dan neemt hij contact met je op!

Kijk ook alvast even op www.werkenbijwerktalent.nl voor meer info over je nieuwe werkgever!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent