Operator lasersnijmachine

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2500,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een baan in de techniek? Heb jij ervaring met laser snijmachines en wil jij werken in een modern machinepark waar de sfeer geweldig is? Kijk dan snel verder!

Dit ga je doen

In deze functie kom je te werken in een gezellig en professioneel team met een boeren mentaliteit: er wordt keihard gewerkt maar wanneer daar ruimte voor is gaan de geintjes over een weer. Daarnaast is het een platte organisatie waar iedereen gelijk is, zo is het niet ongebruikelijk de directeur met lasapparaat of bezem tegen te komen op de werkvloer.

Als laseroperator / machine operator houd je je bezig met het snijden van plaatwerk en voer je kwaliteitscontroles uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het instellen, afstellen en ombouwen van de machine en voer je standaard onderhoud en reparaties uit aan de machine.

Enkele andere taken die je tegen zal komen:

 • Controle op de aanvoer van materialen.
 • Uitrapen en verpakken van gesneden materialen.
 • Op orde houden van de werkplek.

Dit krijg je

Wij bieden jou een baan bij een opdrachtgever met een uitstekende werksfeer, zo is er elke vrijdag en zaterdag een verzorgde lunch, wordt de week altijd afgesloten met een koud biertje en worden er veel bedrijfsfeestjes en uitjes georganiseerd.

 • Een goed startsalaris beginnend vanaf €2500,-;
 • Een fulltime functie van 40 uur per week van maandag t/m vrijdag en 2x per maand op zaterdag.
 • Een functie in de dagdienst van 07:00 tot 16:00, dit kan in drukke periodes ook omgezet worden naar een 2-ploegendienst (07:00 tot 16:00 & 16:00 tot 01:00).
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen in Nederland en buitenland.
 • Je werkt aan hele gave, onvergetelijke constructies;
 • Vrijdagmiddag borrels en leuke teamuitjes;
Oftewel kun je binnen dit bedrijf rekenen op vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in Leiden, Woerden, Den Haag, Zoetermeer, Regio Zuidplas, Gouda, Alphen aan den Rijn en omgeving;
 • Je hebt ervaring binnen de metaal en las branche;
 • Je moet zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband goed kunnen functioneren;
 • Je werkt nauwkeurig, secuur en je bent grensverleggend en staat open om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Geen 9-17 mentaliteit en bereidt om ook zo nu en dan op zaterdag te werken;
 • Je bent full time beschikbaar en op zoek naar een vaste baan;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Alphen aan den Rijn en heeft zicht gespecialiseerd in het produceren voor permanente of tijdelijke aluminium ruimtes voor bijvoorbeeld festivals of voor zakelijke doeleindes. Deze producten vervoeren ze zelf ook door heel Europa.

Zij staan voor hoge kwaliteit en persoonlijke dienstverlening en dit vind je terug in heel het bedrijf. Dit doen zij niet alleen naar hun klanten maar ook naar het personeel toe, zo zijn zij erg betrokken en dat laten zij zien door bijvoorbeeld opleidingen aan te bieden, maar ook te denken aan de kleine dingen. Zo staan er leren stoelen in de kantine, kan men op vrijdag en zaterdag broodjes bestellen, wordt de koffie gemaakt door verse bonen en worden er regelmatig uitjes georganiseerd. Soms zit het ook in de kleine dingen.
Een opdrachtgever waar het personeel centraal staat en waar het bedrijf ook echt betrokken mee is. Zij stimuleren medewerkers in hun doelstellingen dmv opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdagingen.

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent