Teamleider Backoffice

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Meerkerk
Salaris € 3250,- per maand

Functie omschrijving

In deze fulltime functie geef je leiding aan een 3-tal medewerkers en ben je verantwoordelijk voor het totale licentiebeheer. Samen met je team zorg je voor een vlekkeloos operationeel werkende afdeling. In deze functie werk je direct samen met de accountmanager en commercieel directeur.  Je neemt op natuurlijke wijze de leiding en weet je team op inspirerende wijze te motiveren. Verder ben je verantwoordelijk voor de planning en begeleiding van projecten en processen evenals de activiteiten en de rapportages hierover. Je hebt veelvuldig contact met licentiehouders en je bent dan ook uitermate servicegericht. Als Teamleider Back Office ben je in staat om je afdeling naar een hoger niveau te brengen. Buiten dat jij als Teamleider je team motiveert en aanstuurt verwachten we ook dat je met innovatieve ideeën komt en proactief bent richting de organisatie.
 

Wat wij bieden

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals pensioen, verzekering e.d.)
  - 25 vakantie dagen per jaar
  - 8% vakantietoeslag
  - Onbepaalde tijd
  - Gegarandeerde 13e maand
  - Salaris +- € 3.000,- p.m.
  - Reiskosten vergoeding woonwerk verkeer à € 0,19/km

   

Wat wij vragen

 • Hbo werk- en denkniveau
  - Aantoonbare leidinggevende ervaring
  - Procesmatig denken
  - Kennis van systeem(CRM)beheer
  - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  - Bovengemiddelde kennis van MS Office, in het bijzonder Excel
  - Kennis van auteursrecht, naburige rechten en de werkwijze van CBO’s, is een pré
  - Woonachtig in de regio Meerkerk, Gorinchem, Dordrecht en Utrecht

Over het bedrijf

Videma is een collectieve beheersorganisatie die zich sinds 2000 heeft gespecialiseerd in het bewaken en beschikbaar maken van vertoningsrechten op tv-beelden. Voor onze klanten (bedrijven en instellingen) organiseren wij het zo eenvoudig mogelijk: de licentie geeft auteursrechtelijke toestemming voor het zakelijk gebruik van een compleet pakket tv-programma'ss op de belangrijkste publieke en commerciële zenders.

De Videma licentie komt tegemoet aan de behoefte van zakelijke tv-gebruikers om zoveel mogelijk rechten te bundelen, en daarmee de administratieve lasten tot een minimum te beperken.

Als intermediair streeft Videma naar evenwicht in de belangen van gebruikers enerzijds en rechthebbenden anderzijds. Voor gebruikers vertaalt zich dat onder meer in voortdurend overleg met brancheorganisaties over de wijze van uitvoering en makkelijke en duidelijke maatwerkregelingen, met herkenbare en werkbare criteria.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan ons de werving en selectie uitbesteed. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Snel via WhatsApp reageren? Dat kan: 06-19221566. Mailen kan ook: Ilseschaafsma@werktalent.com.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Ilse Schaafsma

Ilse Schaafsma

06-19 22 15 66
ilseschaafsma@werktalent.com

WhatsApp Ilse Schaafsma      Ga naar instagram van Ilse Schaafsma


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent