Service Monteur Zonwering

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Sleeuwijk
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij al ervaring in de techniek, of wil je juist een vak leren? Dan hebben wij vast werk voor jou!

Dit ga je doen


Als jij houdt van het uitvoeren van de mooie projecten op hoogte, dan is dit dé baan voor jou! Dagelijks en op fulltime basis werk jij samen met een klein team van 6 collega’s. Jullie zijn voornamelijk werkzaam in de regio en je gaat altijd samen met de eerste monteur naar het project toe.

De projecten die jullie uitvoeren bestaan uit het onderhouden en repareren van zonweringen en rolluiken en alle aanverwante artikelen.

Vind jij het leuk om nog meer (bouw) technische werkzaamheden te leren, dan is er meer dan voldoende ruimte om extra cursussen en/of opleidingen te volgen.

Dit krijg je

  • Je treedt direct in dienst bij onze klant op basis van een 7 maanden contract, waarna je direct een vast dienstverband krijgt
  • Mogelijkheid om je kennis te vergroten door vakgerichte opleidingen
  • Salaris tussen de € 2000 en € 2500 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Je gaat mee met de eerste monteur welke een eigen volledig ingerichte werkbus heeft. het wordt gewaardeerd als jij ook een keer wilt rijden
  • Je komt te werken in een betrokken team, bij een bedrijf welke elke 3 tot 4 maanden wel een leuke actie heeft voor het eigen personeel
  • Wanneer je hard werkt, wordt dat zeker gezien en beloond
  • Je komt te werken bij een klein bedrijf met korte communicatielijnen en een open cultuur

Dit ben je

  • Je kunt goed in teamverband werken en weet van aanpakken
  • In het bezit van een rijbewijs B
  • Je bent enigszins technisch onderlegd of wilt het vak graag leren
Voor het werk is VCA verplicht, maar geen nood als je dit nog niet hebt! Dan bieden wij jou de mogelijkheid om het te behalen.

Ben jij woonachtig in de regio Werkendam, Sleeuwijk, Wijk en Aalburg, Waalwijk, Breda, Den Bosch? Dan past dit perfect, alle collega's uit het team zijn namelijk woonachtig in het Land van Heusden en Altena.

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een mooi bedrijf, waar een leuke club mensen werkzaam zijn verdeeld over verschillende vestigingen. Ze hechten veel waarde aan goed werkgeverschap, zo organiseren ze leuke uitjes en verrassingen voor de medewerkers. Ook staan ze bekend om dat ze goed luisteren naar wat het personeel nodig heeft en daar proberen ze dan ook zeker op in te spelen. De mensen welke bij dit bedrijf werkzaam zijn, zijn waardevol en dat laten ze ook zeker merken!

Interesse?

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button of bel even voor meer informatie naar 06-19429550

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent