Meewerkend Voorman Lakstraat

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rijen
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Heb jij leidinggevende ervaring en houd je wel van een uitdaging? Onze klant biedt een unieke kans om een verloren team er weer bovenop te helpen. Het gaat om een moderne lakstraat bij een producent van stalen meubels (kleine series). Oke, even open kaart spelen: het team bestond uit 6 personen. Twee zijn met de noorderzon vertrokken, eentje is visueel beperkt (maar doet zijn werk uitstekend), de ander is bijna met pensioen, de oude leidinggevende is onlangs gevlucht en degene die daarna nog overblijft is net een paar weken in dienst. 

Jouw doel: weer zorgen voor een hecht team, goed werk, overleg, plezier, betrokkenheid en kwaliteit! Je krijgt vanuit het management alle steun en support om de afdeling er weer bovenop te krijgen! Indien je extra mensen wilt aantrekken dan is dat zeker bespreekbaar!

De functie: meewerken in en aan de lakstraat, overleg voeren met de andere managers van o.a. logistiek en productie, kwaliteit, planning, efficiency en coaching. Je bent werkzaam in dagdienst. 
 

Wat wij bieden

• Uitzicht op een fulltime vast contract en een salaris tot wel € 3.500,- bruto per maand
• Werken binnen een mensgericht bedrijf
• Werken binnen een nette, schone omgeving
• Werken in dagdienst

 

Wat wij vragen

• Je hebt ervaring met coaching en/ of als teamleider
• Je hebt bij voorkeur ervaring in binnen een lakstraat, coatingsproces of vergelijkbaar
• Je staat niet boven de mensen maar tussen de mensen
• Je kunt communiceren op verschillende niveaus zoals directie, engineering en productie
• Je bent woonachtig in de regio Breda, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout of omgeving.
 

Over het bedrijf

Onze klant is niet zomaar een productiebedrijf! Aan het roer staat een directie met een unieke kijk op het runnen van een bedrijf. Er is veel aandacht voor ontwikkeling van personeel en er wordt gewerkt in productiecellen (QRM/Lean). Dit betekent dat er verschillende teams werkzaam zijn die verantwoordelijk zijn voor een specifieke klantaanvraag. Als team werk je aan kleine opdrachten (geen grote series) en ben je van A tot Z verantwoordelijk voor een specifiek project.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen, mailen of appen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent