Chemisch operator

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Helmond
Salaris € 2400,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Wil jij direct op contract bij de opdrachtgever? En ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière als operator? Dan is deze vacature precies wat jij zoekt!

Dit ga je doen

Afhankelijk van jouw werkervaring start jij eerst in de logistieke ploeg of in de productieploeg. Jij werkt in 2 ploegen van 6.00 - 14.30 uur en van 14.30 - 23.00 uur.
Tijdens jouw dienstverband leer je elke dag nieuwe dingen en blijf je je ontwikkelen. Jij start o.a. met de volgende werkzaamheden:

 • Maken van chemische analyses
 • Instellen van de pompen
 • Mengsels maken
 • Heftruck besturen
Nadat je bovenstaande werkzaamheden onder de knie hebt, ga je verder met de volgende werkzaamheden:

 • Bedienen en instellen van machines
 • Onderhoud aan de machines verrichten
 • Werken volgens procedures en werkinstructies en schoonhouden van de werkplek

Dit krijg je

Bij onze opdrachtgever krijg jij:

 • Direct op contract bij de opdrachtgever!
 • Na een 7 maanden-contract direct een vast contract.
 • Salaris tussen de €2.400 - €2.700 bruto per maand
 • Ploegentoeslag van 15%
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer mits jij meer dan 10 kilometer (enkele reis) moet reizen
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden zoals Vapro/operator-diploma, BHV en interne trainingen, gefinancierd door de opdrachtgever.

Dit ben je

Jij bent een betrokken persoon en échte teamplayer. Jij vindt het belangrijk om met veiligheid bezig te zijn en vindt het leuk om iets goeds te doen voor het milieu. Je hebt ervaring in een productieomgeving, al dan niet als operator. Verder vind je het niet erg om (deels) buiten te werken en enigszins fysiek werk te leveren.

Dus ben jij woonachtig in de omgeving van Helmond, bijvoorbeeld in Eindhoven, Den Bosch of Venlo en ben jij fulltime beschikbaar in 2 ploegen, solliciteer dan meteen!

Hier ga je werken

De opdrachtgever is actief in de chemische branche, gericht op de recycling van vloeistoffen. Ze hechten veel waarde aan veiligheid en milieuvriendelijkheid. Verder vindt de opdrachtgever het érg belangrijk dat zijn medewerkers op hun plek zitten. Hier investeren zij dan ook veel in, bijvoorbeeld door het financieren van opleidingen en het organiseren van een zomer barbecue voor de hele familie.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent