Allround monteur / technisch medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Barendrecht
Salaris € 2250,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een leuke baan in de techniek, in de buitendienst? Hier krijg je de waardering en erkenning wat zo belangrijk is. JIJ staat centraal bij de opdrachtgever en service staat op 1. Eenmaal hier in dienst, wil je nooit meer weg!

Dit ga je doen

Als service monteur / monteur trapliften ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van trapliften. De eerste 3 a 4 weken wordt je ingewerkt door een collega uit de regio. Daarna ga je zelfstandig in jouw regio trapliften installeren bij mensen thuis. Uiteraard krijg je de beschikking over een auto van de zaak, telefoon, PBM en splinternieuw gereedschap.

Als installatiemonteur plaats je trapliften, onderhoud deze vakkundig en geef je klanten uitleg over de werking van de lift. Daarnaast ben je bereid 1 x in de 6 dagen een storingsdienst op je te nemen. Ook heeft elke regio een groepsapp, dus mocht er nood aan de man zijn, kan er altijd hulp in worden geschakeld.

Jij bent dus het visitekaartje van het bedrijf, je ontmoet leuke mensen die dit ook nodig hebben, je werkt dus tevens voor een goed doel. Gezien de functie is het behoorlijk allround, je bent technische dienst, onderhoudsmonteur, servicemonteur, productiemedewerker, montagemedewerker ALLES IN ÉÉN functie.

Al met al een onwijs leuke baan, waarbij je op heel veel verschillende plekken kom. Dankbaar werk waarvoor je veel waardering krijgt. Je helpt natuurlijk de oudere mensen zodat ze langer in hun huis kunnen blijven wonen.

Je komt ook in aanmerking als je bijvoorbeeld nog leerling bent, en wordt je ingezet als hulpmonteur, maar ook automonteurs, timmermannen, elektromonteurs, alles wat met techniek te maken heeft komt in aanmerking voor deze functie bij één van de mooiste bedrijven binnen Nederland.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

• Startsalaris tussen de €2250 - €2400 euro;
• Toeslagen al na 8 gewerkte uren op een dag;
• Je werkt vanuit huis (je krijgt betaald op het moment dat je uit huis gaat en weer thuis bent);
• Reistijd wordt dus volledig vergoed
• Nieuwe auto van de zaak;
• Telefoon van de zaak;
• Gereedschap (nieuw gereedschap);
• Werkkleding wordt verzorgd;
• Eenmaal in dienst 40 vrije dagen;
• Dagdiensten;
• Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden;
• Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken.

Dit ben je

• Je bent woonachtig in omgeving Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Ridderkerk en omgeving;
• Op zoek naar full time, vast werk en een uitdaging;
• In het bezit van een geldig rijbewijs;
• 1 x per 12 dagen beschikbaar voor een storingsdienst (hier krijgt men een vergoeding voor);
• Je hebt affiniteit met techniek, bijvoorbeeld een stukje elektra, werktuigbouwkunde of verstand van installatietechniek (dit kan ook zijn als hobby);
• Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig;

Hier ga je werken

Onze technische opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trapliften voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Tevens wint het bedrijf award na award en is het kerngezond.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent