Productie medewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Heusden
Salaris € 2200,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in een productie omgeving? Bekijk dan snel deze functie!

Dit ga je doen

Ter uitbreiding van het team op de drukkerij zijn wij op zoek naar een medewerker welke de snijmachine gaat bedienen. Op deze afdeling staan de meest moderne full collor druk machines, waarmee ze grote rollen plastic folies bedrukken. De bedrukte rollen moeten naderhand netjes afgesneden worden, dit gebeurd machinaal. Jij gaat leren de machine in te stellen en goed af te stellen, zodat je mooie eindproducten maakt. Ook behoord het tot jouw takenpakket om het gereed producten in te pakken voor verzending.

Je komt te werken in een mooi en groeiend bedrijf. Er is een heel schone werk omgeving en er heerst een gemoedelijke sfeer onderling. Je wordt het onderdeel van één vaste ploeg met om en nabij 15 collega's waar je een team mee vormt.

Dit krijg je

In deze functie bieden wij:
 • Vast werk voor de komende periode;
 • Een start salaris tussen de €2.200 - € 2.400;
 • Na een minimale periode van 6 maanden via WerkTalent krijg je bij gebleken geschiktheid een contract aangeboden door het bedrijf;
 • Gemoedelijke werksfeer met oog voor de medewerkers;
 • Werk in een 3-ploegen systeem;
 • Werkkleding van het bedrijf;
 • Een schone en rookvrije werkomgeving;
 • Werklocatie Giessen. Dit is in de omgeving van Waalwijk, Den Bosch Tilburg

Dit ben je

Voor deze functie vragen wij:
 • Affiniteit met techniek
 • Bereidheid om te werken in drie-ploegendiensten
 • Fulltime beschikbaar
We bieden een werkomgeving waar ruimte is voor leren en ontwikkelen. Dus ook als je geen ervaring hebt in een dergelijke functie nodigen wij je uit om te solliciteren.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is dé producent van kunststof flexibele verpakkingen en folies. Voortdurend ontwikkelen zij nieuwe folie- en verpakkingsconcepten voor o.a. tuinbouw, industrie, verpakkingsgroothandel en Retail. in totaal werken er ruim 200 medewerkers in het bedrijf.

Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar en is tot op heden een succesvol en financieel gezond bedrijf. Het is een informeel en gezellig bedrijf en in de crisis is het bedrijf gewoon doorgegroeid. Medewerkers binnen het bedrijf werken hier met veel plezier en het verloop van medewerkers is klein.

Interesse?

Wij maken graag persoonlijk kennis met je! Spreekt deze vaste baan je aan? Bel dan direct naar 06-19429550 of reageer via de sollicitatie knop.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent