Teamleider Productie (junior)

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Helmond
Salaris € 2400,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Ben jij die (aankomend) leidinggevende die energie krijgt van het werken binnen een dynamische en veranderlijke omgeving? Heb jij een food achtergrond, sta je stevig in je schoenen en bouw je graag aan een tevreden team?

Dit ga je doen

Wat ga je doen?
In de rol van Teamleider ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de werkvloer. Je geeft samen met 3 collega teamleiders leiding aan een groep allround operators, operators en productiemedewerkers. Verder:
 • Leg je verantwoording af over de dagelijkse productiegegevens en verklaart de afwijkingen.
 • Faciliteer jij jouw medewerkers waar nodig en ontwikkelt werkmethoden en werkinstructies. Daarbij geef je inhoud aan de kwaliteitsborging en kwaliteitssystemen.
 • Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel.
 • Je bent samen met jouw mede teamleiders verantwoordelijk voor de personele aangelegenheden op de afdeling. Denk hierbij aan het coachen en ontwikkelen van de medewerkers, toezien op de werkverdeling, ziekteverzuimbegeleiding en de urencontrole. - Jij vindt het een uitdaging om met diverse nationaliteiten samen te werken.
Daarnaast stel jij je proactief op, kom je met voorstellen ter verbetering en/of optimalisering van de werkprocessen en voer je nieuwe werkwijzen in.
Je draagt verantwoording af aan de Productieleider.

Dit krijg je

Wat mag je verwachten?
Naast een fulltime baan met uitzicht op onbepaalde tijd, zijn er heel veel zaken die we je ook nog bieden, waaronder:
 • Een goed salaris tussen de €2.400 en €3.200 bruto per maand
 • Reiskostenvergoeding
 • Een 38-urige werkweek (ochtenden 05:45-14:00 en middag 14:00-23:00)
 • Trainingen en andere mogelijkheden om nog beter te worden!

Dit ben je

Wie zoeken we?
Om succesvol te zijn in deze functie moet je stevig in je schoenen staan en energie krijgen van het werken in een dynamische en veranderlijke omgeving. Verder vragen wij het volgende:
 • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en heb jij 1-3 jaar werkervaring opgedaan binnen een vergelijkbare functie
 • Je werkt graag in een dag-nacht ritme en vindt het geen probleem om op zaterdagen en feestdagen te werken
 • Je hebt een goede kennis van kwaliteit, HACCP, BRC en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed in woord en geschrift
 • Je bent een teamspeler die met veel enthousiasme de afdeling kan ondersteunen bij de groei van de organisatie
 • Je bent woonachtig in de omgeving Helmond/ Venlo/ Nijmegen

Hier ga je werken

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is al 60 jaar specialist in het snijden en verwerken van groente en fruit. Binnen enkele uren worden er duizenden kilo’s verse groente en fruit gekeurd, gesneden, gemengd, verpakt en afgeleverd. Miljoenen verpakte versproducten gaan iedere week vanuit verschillende locaties in Nederland, België, Duitsland en Denemarken op transport. Ze verwerken de verse grondstoffen tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit en maaltijdsalades. Die leveren ze aan supermarkten, fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars.

In totaal werken er ruim duizend (!) mensen bij deze organisatie.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Jr. Teamleider in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure tot aan het tekenen van je contract. En zelfs daarna nog!

Zoek jij een full time functie met verantwoordelijkheid, ruimte voor groei en met uitzicht op vast werk? Reageer dan via deze website of bel met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986.
Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent