Metaalbewerker

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Werken bij een bedrijf wat levert aan allerlei soorten industrieën, zoals hout, metaal, verpakking, rubber en chemische industrie? Dit is dan je kans. Wij zoeken een metaalbewerker die open staat om verder te leren waar nodig is.

Dit ga je doen

Als metaalbewerker / assemblagemedewerker bij onze opdrachtgever werk je doorgaans met vele machines, denk aan draaimachines, freesmachines en zetmachines, maar ook werk je met handgereedschap, want bij een bankwerker gaat het vaak om precisie werk. Je werkzaamheden bestaan dan ook uit het zagen, boren, vijlen en meten. Alles wordt vanaf de tekening gemaakt.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van mallen voor de productie maar ook aanpassingen maken aan industriële messen en andere bewerkingen.

Ben jij de allround metaalbewerker die wij zoeken voor dit mooie bedrijf in de techniek?
Kom jij net van school of je staat open om een BBL traject te volgen dan ben je welkom. Heb je al meer ervaring dan ben je welkom.

Heb jij verstand van fijnmechanica? Dan pas je zo tussen het team. Heb je hier (nog) geen verstand van dan zal je volledig worden opgeleid.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een startsalaris van tussen de €2000 en €2500 op basis van ervaring en niveau;
 • Full-time, vaste baan;
 • Reiskostenvergoeding;
   -De mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen waardoor je jouw kennis kan verbreden;
 • Je komt te werken binnen een mooi, gezond bedrijf met een mooie toekomst en een uniek product.

Dit ben je

 • Woonachtig in Regio Zuidplas zoals; Nieuwerkerk aan den IJssel, Waddinxveen of omgeving krimperwaard, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer en of Gouda;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Affiniteit hebben met de metaalbranche;
 • Voorkeur van een technische opleiding (grote voorkeur metaal)
 • Op zoek naar vast werk en een fulltime baan.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever levert wereldwijd producten en industriële diensten. Dit doen zij in de meest uiteenlopende branches zoals de: houtindustrie, papierindustrie, metaalindustrie, rubberindustrie en nog vele ander industrieën. Verder is het een kerngezond bedrijf, die altijd op zoek is naar mensen binnen de metaalindustrie.

Interesse?

Het eerste (kennismaking)(video)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent