Operator Robots

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2200,- tot € 2550,- per maand
Direct naar:
Ben jij graag met je handen bezig? Heb jij technisch inzicht? En wil jij een baan waar je tot je pensioen kan blijven werken? Lees hier dan snel verder!

Dit ga je doen

Een Operator Robots werkt in een 5-ploegendienst. Je bent hierin verantwoordelijk voor de productiviteit van de robots en de kwaliteit van de geproduceerde producten. Je gaat steeds op zoek naar manieren om het proces te verbeteren en je staat in voor het toepassen van de meest productieve manier van werken. Deze operator zal zelf de machine instellen en omstellen. Bij een defect ga je eerst zelf kijken wat de storing is en indien nodig maak je zelf het defect. Als dit niet lukt, signaleer je het aan de technisch specialist.

Dit krijg je

Zoals het oude gezegde luidt, voor wat hoort wat:
 • Een salaris tussen €2200 en €2550 op basis van leeftijd en ervaring
 • Ploegentoeslag is 30%
 • Werken in een gezond- en groeiend bedrijf
 • Een fulltime baan met de kans op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een fijne werksfeer bij een bedrijf waar collegialiteit hoog in het vaandel staat

Dit ben je

Je neemt natuurlijk ook wat mee:
 • Een afgeronde MBO opleiding richting de techniek is een pré
 • Affiniteit met machines / werken in productieomgeving
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de NL taal
 • Bezit van heftruck certificaat
 • Ervaring als Process operator; 2-3 jaar.
 • Woonachtig in de omgeving Tilburg, Breda of Den Bosch

Hier ga je werken

Dit is een toonaangevende leverancier van golfkartonnen verpakkingen en zijn aanwezig in 37 landen, met meer dan 31.000 werknemers.
Hun verhaal is terug te voeren op de dozenfabrikanten die in de jaren veertig zijn opgericht door de familie Smith in Oost-Londen. DS Smith oorspronkelijk genoteerd aan de London Stock Exchange in de late jaren 1950.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar operators in handen gelegd van WerkTalent. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar 06-82058388/florisklaassen@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent