Teamleider (in opleiding)

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Panningen
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij die leergierige, gedreven doener die wil (door-)groeien in een groene omgeving die mee wil aanpakken? Houd je van actie, afwisseling, verantwoordelijkheid, openheid, directheid en van Brabantse worstenbroodjes? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Wat ga je doen?
Als Teamleider heb je een voorbeeldrol, sta je met beide benen stevig op de grond en stuur je graag mensen (van diverse nationaliteiten) aan.
  • Je wordt blij als de dag gesmeerd is verlopen en doelstellingen worden behaald.
  • Je geeft instructies, begeleiding en ondersteuning aan een team productiemedewerkers (van 10-20 medewerkers) die werken in de plantenteelt en oogst van gewassen.
    Je werkt zelf ook actief mee in de kas.
Ben jij er klaar voor om deze mooie stap te zetten en voor een langere termijn in te zetten voor een ?

Dit krijg je

Wat mag je verwachten?
Naast dat je een contract krijgt met uitzicht op onbepaalde tijd, zijn er nog meer zaken die we je ook nog bieden, waaronder:
  • Een goed start salaris van €2.500 - €3.000 bruto per maand
  • Fulltime dienstverband
  • Uitdagende baan in een groeiend bedrijf met toekomstperspectief en
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Dit ben je

Wie zoeken we?
Om een vliegende start te maken in deze rol bij dit bedrijf in de agrarische branche, beschik jij uiteraard over doorzettingsvermogen en ben je stressbestendig. Verder kun je je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Daarnaast verwachten we de volgende competenties:
• Groepsgericht leiding geven
• Plannen en organiseren
• Flexibiliteit

Wat neem jij verder nog mee?
• Motivatie, passie, enthousiasme en ambitie om volledig te willen gaan voor deze functie
• MBO niv. 4 werk- en denkniveau en/ of diploma
• Affiniteit met de agrarische sector is een pré
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Bereidheid tot het werken in de weekenden bij pieken
• Ervaring met MS Office

Je bent een nuchter persoon die graag de handen uit de mouw steekt. Type, niet lullen maar poetsen.
Je wil de fijne kneepjes van het vak leren (komkommer- en tomatenteelt, oogsten, gewashandeling etc.) en vervolgens doorgroeien in het aansturen en leidinggeven van een groep (50-60) medewerkers (voornamelijk arbeidsmigranten). Er ligt een compleet inwerkplan voor je klaar (gedetailleerd per week, gewashandeling, aansturen, instrueren, leidinggeven aan kleine groep naar grote groep, certificering t.a.v. omgang personeel (GRASP) etc.).

Je wordt 1-op-1 door beide eigenaren begeleidt. Er vindt dagelijks (kort) overleg plaats. Korte communicatielijnen. Je krijgt voldoende ruimte en tijd om je te kunnen ontwikkelen.

Hier ga je werken

Dit bedrijf ligt in de driehoek van de regio Venlo, Venray en Helmond.

De broers en tevens eigenaren van dit bedrijf zijn opgegroeid met de tuinbouw. Hun ouders zijn in 1969 gestart met hun tuinbouwbedrijf in Neerkant. In het begin teelden zij vollegronds en enkele glastuinbouw producten. Na verloop van tijd hebben zij zich gespecialiseerd in komkommers.
In 1997 zijn de twee huidige eigenaren toegetreden tot het familiebedrijf. In datzelfde jaar is er ook een tweede glastuinbouwlocatie in Neerkant aangekocht. De hoofdteelt bleef komkommers, er werd in de herfst op één locatie trostomaten geteeld.
In 2000 en 2002 werd de toenmalige locatie uitgebreid naar 2 hectare, tevens werden de oude glasopstanden vervangen en er werd een nieuwe verwerkingshal gebouwd.
Vanwege de omliggende natuur bij de bedrijven in Neerkant was verdere expansie van de twee locaties niet mogelijk. In 2005 besloten de huidige eigenaren om een nieuwe locatie aan te kopen.

Het nieuw aangekochte bedrijf bestond uit 3,2 hectare glasopstand met verwerkingshal en de mogelijkheid om nog eens een keer 3,2 hectare glasopstand bij te bouwen. In 2007 is de extra 3,2 hectare glasopstand gerealiseerd. Op deze locatie worden tot op de dag van vandaag komkommers en in de herfst trostomaten geteeld.

De dagelijkse leiding van dit bedrijf is in handen van de twee eigenaren. Ze hebben een vaste basis van ongeveer 10 medewerkers die het hele jaar bij hen werken.
Gedurende de zomer neemt de productie altijd sterk toe. De vruchten moeten dan dagelijks geoogst worden om een kwaliteitsproduct bij de consument te garanderen. Bij een topproductie kunnen er in de zomer tot ca. 10 komkommers per m² worden geoogst, oftewel op het bedrijf één miljoen per week!
Ook het opruimen van de oude planten zorgt vaak voor een arbeidspiek aan het einde van de teelt.

De onvermijdelijke seizoenpieken in arbeid worden opgevangen door invalkrachten en scholieren. Hierdoor groeit het personeelsbestand naar ongeveer 60 personen in een piekperiode.
Sommige aspecten, zoals gewasbescherming en bedrijfshulpverlening, vereisen aanvullende diploma’s en certificaten. Zij zorgen dat de verantwoordelijken continu geschoold en gecertificeerd blijven.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Teamleider (in opleiding) in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure tot aan het tekenen van je contract. En zelfs daarna nog!

Lees jij dit nou en denk je 'Ja! Ik ben toe aan die volgende stap in mijn carrière!'?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent