Productiewerk Cleanroom

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Helmond
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Wil jij echt werken wanneer jij dat wil? En in Eindhoven? Ben je op zoek naar een leuke functie binnen de techniek bij een super modern bedrijf met op zaterdag 150% en zondag zelfs 200% salaris? Je kunt snel starten! Parttime, fulltime alles kan!

Dit ga je doen

Zo ziet je dag eruit:
In deze functie werk je in een productie omgeving/ wasstraat. Daarnaast bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden als Cleanroom Operator uit:
 • Het reinigen van high tech (technische onderdelen) parts volgens instructies
 • Het uitvoeren van montage- en schoonmaakwerkzaamheden
 • Je controleert uiteraard ook de producten
 • Werken aan de hand van instructies
Je werkt op zaterdag van 12u00 - 17u00 en zondag van 6u00 - 12u00.
Doordeweeks werk je (3 dagen) in 2-ploegen en de tijden zijn de ene week van 6u00 - 14u30 en de andere week van 15u00 - 23u30.

Dit krijg je

Wanneer je eenmaal gestart bent, mag je rekenen op het volgende:
Naast het werken binnen een internationaal, gezellig en jong team in een supermoderne werkomgeving waar jij veel technische kennis en ervaring op kan doen, bieden wij het volgende:
 • Basis bruto uurloon van €11,53 (va. 22jr)
 • 18% ploegentoeslag doordeweeks
 • 150% op zaterdag en 200% op zondag!
 • Reiskostenvergoeding (indien meer dan 10 km)
 • Doorgroei in je functie en persoonlijke ontwikkeling
 • Wij bieden direct een fulltime baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een gave functie binnen een mooi bedrijf

Dit ben je

Wij zijn op zoek naar:
Om succesvol te zijn in deze functie, vragen we geen gerichte ervaring, maar het helpt wel als je als wat ervaring hebt met het schoonmaken van high-tech parts.
Verder is vooral flexibilteit en enthousiasme wel vereist!

Daarnaast vragen wij het volgende:
 • Je bent 18 jaar of ouder
 • Goede beheersing van de Engelse of Nederlandse taal
 • Je werkt gestructureerd en zelfstandig
 • Je kunt morgen al beginnen!
 • Woonachtig in de regio Tilburg, Den Bosch/ 's-Hertogenbosch en Eindhoven

Hier ga je werken

Dit bedrijf behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klant specifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.
De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij de totale groep werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen ze wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al de professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar full time Productiemedewerkers in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lees jij dit nou, ben je op zoek naar een vaste baan en denk je 'Hé, dáár heb ik zin in!'?

Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent