Logistiek Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2250,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Wij zijn op zoek naar een allround magazijnmedewerker die het leuk vindt om dit te combineren met de poedercoat afdeling, een zeer afwisselende functie binnen een leuk team bij een mooi gezond bedrijf.

Dit ga je doen

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst, uitgifte, administratie en transport. Zo kijk jij alle goederen na aan de hand van de inkooporders. Zijn alle juiste materialen, gereedschappen en overige producten geleverd? Ook kijk jij naar kwaliteit, is er schade aan het materiaal?

Is alles gecontroleerd dan ga je met behulp van de heftruck of steekkar de producten opslaan op de plek waar het hoort te liggen, je codeert alles maar bepaald ook de indeling, dus zie jij iets wat verbeterd kan worden binnen het proces dan neem jij dit mee in de volgende meeting met je collega’s. Uiteraard hoort het laden en lossen er ook bij. Ook hou je alles bij op de computer (Navision).

Een soort combinatie tussen magazijn, binnenkomende goederen en loodskantoor in één.

Naast dit doe je samen met je andere 6 collega’s ook de productie afdeling helpen met het poedercoaten van het materiaal. Dit wissel je je gedurende dag af met je werkzaamheden in het magazijn. Soms moeten producten namelijk een andere kleur krijgen en dit ga jij dan ook waarborgen. Uiteraard wordt alles uitgelegd en wordt je niet direct in het diepe gegooid.

Afwisselend genoeg toch? Een serieuze, verantwoordelijke baan waarbij je in het magazijn staat en een gedeelte productie. Een mooie combinatie tussen logistiek en techniek en het verdiend ook nog eens leuk.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een salaris van €2250,- per maand;
 • Dagdiensten van 08:00 tot ± 16:30 uur;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of cursussen;
 • Een topsfeer met leuke collega’s (6 op jouw afdeling)
 • Wanneer je in dienst komt krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Voordat je in dienst gaat komt er 4,98% ADV vergoeding bovenop je uurloon;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Je komt te werken binnen een bedrijf met een uniek product;
 • Teamuitjes.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in omgeving Schoonhoven, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer Lekkerkerk, Gouda, Waddinxveen, Rotterdam en omgeving ;
 • In het bezit van een heftruckcertificaat is een pré;
 • Ervaring in het magazijn, op de expeditie;
 • Misschien nog een beetje technisch onderbouwd ????;
 • Fulltime beschikbaar en op zoek naar een stabiele vaste baan.

Hier ga je werken

Onze technische opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een uniek product voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk. Het bedrijf is kerngezond!

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent