Interieurbouwer / meubelmaker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiderdorp
Salaris € 2000,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Wij zijn opzoek naar ervaren interieurbouwers, meubelmakers en standbouwers. Zowel vast werk als projectovereenkomst / ZZP mogelijk.

Dit ga je doen

In deze functie kom je te werken binnen een jong en enthousiast team dat elke dag weer met veel enthousiasme werkt aan de mooiste decors en interieurstukken. Een project kan tot wel enkele weken duren waarna, bij oplevering, met zijn allen het succes gevierd wordt!

Je komt te werken in een lichte en ruime werkplaats met de modernste gereedschappen waar je, samen met je collega’s, klantideeën van tekening omzet naar werkelijkheid. De te bouwen stukken kunnen uiteenlopen van decors en wanden, balies, bars en meubels.

Dit krijg je

Naast dat wij voor de langere termijn medewerkers zoeken voor dit bedrijf is er in verband met een groot project tot het einde van het jaar ook ruimte voor een projectovereenkomst of zzp.

Daarnaast beiden wij:
  • Een fulltime functie van maandag tot vrijdag.
  • Werktijden van 09:00 tot 17:30.
  • Mocht je in loondienst aan het werk gaan behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheid.
  • Een salaris tussen €2000 en €3000 bruto, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Een reiskosten vergoeding van €0,19 per km.

Dit ben je

  • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van interieurbouw of meubelmaker of meerdere jaren werkervaring in de interieurbouw, meubelmakerij, jachtbouw of standbouw.
  • Je bent instaat om zelfstandig te werken.
  • Je kan overweg met alle voorkomende handgereedschappen.
  • Je hebt ervaring met het lezen van tekeningen.
  • Woonachtig in de omgeving van Leiden (Den Haag, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Delft, Hoofddorp).

Hier ga je werken

Je toekomstige opdrachtgever is een jong en creatief ontwerpbureau, gespecialiseerd in het ontwerpen van decors en interieurs voor onder andere beurzen en events, horecagelegenheden en tv-programma’s. Naast een ontwerpafdeling beschikken ze over een print studio, prop afdeling en werkplaats met onder andere een CNC afdeling, metaal- en houtwerkplaats en schilderruimte.

Interesse?

Het eerste gesprek zal bij ons op de vestiging in Leiden plaats vinden. Hier besprek we de functie, gaan we dieper in op de organisatie en gaan we vooral in op jouw wensen en ambities. Blijkt de vacature goed passend te zijn, dan zal het volgende gesprek plaats vinden bij de opdrachtgever in Leiden.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent