Logistiek / Magazijnmedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Helmond
Salaris € 1900,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een logistieke functie bij een van de grootste spelers van Noord-Brabant op het gebied van catering? Lees dan hier verder.

Dit ga je doen

Als logistiek/magazijnmedewerker ben je met je team verantwoordelijk voor de verwerking van alle orders die binnenkomen en er uit gaan voor transport naar al onze locaties. Op het moment dat jouw werkdag begint, start je met de uitgedraaide bestellingen en ga je aan de slag als orderpicker, dit proces loopt de gehele dag door. Van maandag tot en met zondag. Aan het einde van jouw shift zorg je voor een goede overdracht naar jouw mede-samenwerkers. Secuur te werk gaan is een absolute pré.

Wil jij liever alleen overdag werken? Of juist alleen maar 's avonds? Je hebt de mogelijkheid om je werktijden zelf in te delen.

Dit krijg je

Wat krijg je allemaal als je bij deze uitdaging aangaat:

  • Flexibele werktijden welke zelf in te delen zijn.
  • Een brutosalaris tussen €1.900,00 en €2.300,00.
  • Werk voor een lange periode met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Werken in een groot team met allerlei leeftijden.
  • Een fulltime job.

Dit ben je

Je neemt natuurlijk ook wat mee:

  • Je werkt secuur en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Houdt van afwisseling en kunt makkelijk schakelen tussen werkzaamheden.
  • Je bent gemotiveerd.
  • Je bent opzoek naar een baan voor langere termijn.
  • Woonachtig in de omgeving Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Oss of Helmond


Hier ga je werken

Dit is een bedrijf dat op zoek is naar enthousiaste nieuwe medewerkers, die uitkijken naar een uitdaging voor een langere tijd. Zij zijn een warme organisatie waarbij gastvrijheid hoog op het lijstje staat. Een keer buiten vergaderen op een boot? Jouw bedrijfsjubileum vieren bij de Efteling? Het zijn enkele voorbeelden van de talloze, inspirerende ideeën. De exclusieve locaties bieden zoveel mogelijkheden, maar ook jouw eigen locatie kan uitermate geschikt zijn voor een event. Dit bedrijf neemt samen met jou de regie voor een bijzondere ervaring. Dat doen zij proactief, van begin tot het einde. Zij te om schrijven als veelzijdig, daadkrachtig en flexibel met altijd meer aandacht.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een logistiek/magazijnmedewerker in handen gelegd van WerkTalent. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar 06-82058388/florisklaassen@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent