Orderpicker avonddienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2200,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een fulltime job? Werkzaam in de avonddienst en per direct beschikbaar. Salaris tussen 2200-2600. Woonachtig in de regio Breda, Tilburg, Den Bosch en Waalwijk.

Dit ga je doen

Jouw werkdag begint om 17:00, iets anders dan je misschien gewend bent. Wat je gaat doen tijdens jouw werkdag is het verdelen/order picken van broden. Je komt namelijk te werken in een grootschalige bakkerij voor grotere supermarktketens. In het magazijn krijg je een paklijst met daarop hetgeen wat je moet pakken en in de juiste kratten moet leggen. Hierbij ga je secuur te werk en ben jij verantwoordelijk dat de bestellingen juist richting de klanten gaan, ga hierbij ook zorgvuldig te werk brood is namelijk zo beschadigd of kapot. Om 01:00 zit jouw werkdag er weer op en kun je huiswaarts keren. Omdat je later op de dag werkt staan er hele leuke toeslagen tegenover waardoor je enorm goed kunt verdienen. Zo werk je dus in de avonddienst en heb je overdag veel vrij. De werklocatie is makkelijk te bereiken vanaf Breda, Tilburg, Den Bosch en Waalwijk.

Dit krijg je

+ Een goed salaris
+ Flexibele, betrokken werkgever
+ Informele werksfeer
+ Kansen om een echte bakker te worden
+ Tijdelijk met uitzicht op vast

Dit ben je

  • Flexibel
  • Harde werker
  • Teamspeler

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een grote industriële bakker waar het hele bereidingsproces wordt gedaan. Van deegmixen tot bakken en van inpakken tot transporteren. Alles is in eigen beheer en het is een groeiende onderneming waar een goede werksfeer heerst.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent