Procesoperator in 5 ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oss
Salaris € 3100,- tot € 3400,- per maand
Direct naar:
Kans op een contract voor onbepaalde tijd als farmaceutisch operator!

Dit ga je doen

  • Bedienen, bijsturen en controleren van de productieapparatuur (reactoren, drogers etc.) onder begeleiding van de set coach/shiftlead.
    Uitvoeren van eenvoudige eenheidsbewerkingen.
  • Mede bijsturen van het proces door bedienen van (regel-)afsluiters o.b.v. voorgeschreven procescriteria zoals druk en temperatuur.
  • Mede bewaken van de procesvoortgang, signaleren en melden van afwijkingen bij set coach of shift lead. Nemen van monsters en uitvoeren van enkele eenvoudige in-proces analyses (KF, droogverlies, droogrest, etc.).
  • Naleven van (bedrijfs-)voorschriften, procedures en (internationale) standaarden t.a.v. veiligheid, productkwaliteit, orde en netheid (o.a. cGMP en HSE richtlijnen).
  • Bijhouden van productiegegevens; invullen van werklijsten en procesdocumenten.
  • Zorgen voor een goede technische staat van de apparatuur.
  • Je bent werkzaam in een 5-ploegenrooster.

Dit krijg je

Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Wij houden hierbij rekening met de inhoud van de functie in combinatie met kennis en ervaring (salarisindicatie tussen de €3100,- en €3400,- bruto per maand. Wij bieden volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een marktconform salaris behoort een bonusregeling tot de mogelijkheden. We hebben 25 vakantiedagen en roostervrije uren op basis van een fulltime dienstverband. We bieden je een collectieve ziektekostenregeling en een uitstekende pensioenregeling.

Dit ben je

Ben jij een gedreven technische persoonlijkheid met veel bereidheid om te leren dan krijg je bij ons de kans om als operator aan de slag te gaan. Je moet bereid zijn om de VAPRO opleiding te volgen en bereid zijn om je brandweer Diploma Manschap A te volgen. Verder past het werken volgens GMP eisen binnen je kaders. Een fysieke Brandweer test (bij de Arbodienst) maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. Jouw competenties zijn collegialiteit, oog voor kwaliteit en goede communicatieve vaardigheden.

  • Woonachtig in Tilburg, Nijmegen, Den Bosch of Eindhoven is een pre.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever produceert Api’s, dit zijn de werkzame stoffen in een geneesmiddel. Deze Api’s zijn van zeer hoge kwaliteit, die wij aanbieden met een excellente klantenservice. Zo helpen wij niet alleen onze klanten maar ook patiënten over de hele wereld. Daarnaast hebben zij ook interne veiligheid, compliance en werkplezier hoog in het vaandel staan.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar nieuwe collega’s in handen gelegd van WerkTalent Den Bosch. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken samen jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens gaan wij ervoor zorgen dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en een rondleiding zodat je zelf kunt bepalen of het is wat je zoekt.

Mocht je interesse hebben klik dan hieronder of neem telefonisch contact met me op via 0682235695

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent