Productiemedewerker Metaal

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Venhorst
Salaris € 1900,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Hé topper, jij bent vastberaden en niet bang om hard te werken! Ben je ook nog op zoek naar een baan waar je meteen op contract kunt bij de opdrachtgever? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Of je nu al ervaring met metaalbewerking of techniek hebt of niet, als je de juiste instelling hebt, graag werkt en een bedrijf zoekt waar je voor jezelf toekomst wilt opbouwen dan ben je hier aan het juiste adres!

Als productiemedewerker werk je dagelijks in dagdienst van 7.30 - 16.30 uur. Op vrijdag werk je zelfs maar tot 15.00 uur, zodat je lekker vroeg aan jouw weekend kan beginnen! Samen met zo'n 35 collega's werk jij aan diverse machines waarmee je bewerkingen op metaal uitvoert zoals:
 • ponsen;
 • slijpen
 • buigen;
 • puntlassen;
 • knippen.
Daarnaast maak je de producten klaar voor verzending, houd je de werkomgeving samen schoon en verricht je losse andere werkzaamheden. Het is een fulltime baan die uitloopt in een vast contract. Je wordt hier ingewerkt en begeleid om meerdere bewerkingen uit te voeren, zodat je op meerdere plekken binnen het bedrijf kunt werken.

Dit krijg je

Hier vind je niet alleen 'een andere baan', maar ook een toekomst. Een plek waar je dag in dag uit, jaar in jaar uit met plezier naartoe gaat. Waar jij het beste van jezelf geeft. Niet omdat het moet, maar omdat je dat wilt. En omdat je het terugkrijgt. In de basis zijn de arbeidsvoorwaarden die bij de functie horen:

 • Salaris van € 1.900,- tot € 2.500,- per maand
 • Direct contract bij de opdrachtgever!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Stabiliteit, fijn werk, een fijne werkomgeving en een mooie full time baan / vaste baan

Dit ben je

Jij bent een harde werker die graag in zichzelf investeert. Je bent bereid om te leren en pakt alles met beide handen aan. Jij woont in de omgeving van Nijmegen, Uden of Veghel. Verder ben jij:

 • Vrienden beschrijven jou als betrouwbaar en behulpzaam
 • Je houdt ervan om met je handen te werken en om iets te maken
 • Je hebt een stabiel werkverleden (weinig korte werkervaringen) en staat te popelen om aan de slag te gaan!

Hier ga je werken

De opdrachtgever is actief in de metaalindustrie. De voornaamste producten zijn metalen deuren en kozijnen. Ze zijn een modern familiebedrijf waar veel aandacht is voor haar medewerkers en hun ontplooiing.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent