Medewerker samenstellen & montage

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Leerdam
Salaris € 2000,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Ben je op zoek naar een vaste baan in de techniek?

Dit ga je doen

In een prachtige werkplaats ben je samen met gedreven collega’s fulltime verantwoordelijk voor de juiste manier van het samenstellen en het afmonteren van het eindproduct. Op de afdeling gevelbouw wat bestaat uit ongeveer 30 mensen werk je dagelijks aan kozijnen, deuren en gevels.

Het is van groot belang dat je vanaf werktekening kan werken en uiteraard secuur kan werken. In een ruim opgestelde werkplaats, voorzien van mooie machines, maak jij iedere dag weer de mooiste projecten.

Dit krijg je

Jij gaat werken bij een bijzonder mooie organisatie in de regio! Goed voor haar personeel, in een leuk team van vaste collega’s:

  • Een start salaris van €2250,- bruto per maand
  • Vaste baan in een technische omgeving met uitzicht op een vast contract
  • Volop doorgroei en scholingsmogelijkheden
  • 27 vakantiedagen/ 13 ATV dagen

Dit ben je

Om te werken op de afdeling montage is het belangrijk dat je enige technische affiniteit hebt, daarnaast is het handig als je:

  • Een technische achtergrond hebt
  • Leergierige houding
  • Vanaf werktekening kunnen werken
  • Woonachtig in de omgeving Leerdam, Gorinchem, Geldermalsen en Vianen
  • In bezit van rijbewijs B

Hier ga je werken

Wij zijn een regionale speler met projecten over het hele land! Met een gedreven team wat bestaat uit ruim 100 medewerkers, zijn wij iedere dag bezig met het ontwerpen, bouwen, leveren en monteren van projecten voornamelijk in de utiliteit. Goed werkgeverschap en werkplezier zijn voor ons enorm belangrijk!

Interesse?

WerkTalent verzorgt de eerste selectierondes waarna bij gebleken geschiktheid een gesprek wordt ingepland bij de opdrachtgever, mocht de match er zijn en beide partijen positief mogen wij je feliciteren met je nieuwe uitdaging!
Wij kijken verder dan een cv en houden van persoonlijk contact met kandidaten. Spreekt deze functie je aan en ben je op zoek naar een vaste baan? Bel of app dan gelijk even naar 06-82855763 of stuur een mail (met of zonder cv) naar thijstlam@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent