Meewerkend Voorman/Chauffeur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Woerden
Salaris € 2500,- tot € 3300,- per maand
Direct naar:
Lijkt het jou leuk om fulltime aan het werk te gaan als Meewerkend Voorman en Chauffeur?? En ben jij in het bezit van een Rijbewijs C of CE? Dan is deze gevarieerde functie echt iets voor jou!!

Dit ga je doen

Bij de functie kom je terecht in een samenwerkend teamverband. Tijdens deze functie wordt er van je verwacht dat je in het bezit bent van een vrachtwagen rijbewijs C of CE en vind je het leuk om een bouwploeg aan te sturen en te motiveren maar ook om mee te helpen.

Samen met je team ga jij constructies bouwen voor diverse opdrachtgevers. Dit kunnen autohandelaren zijn, op festivals of huisvestigingen.
Jij rijdt in de vrachtwagen naar de locatie en samen met je collega's (aantal is afhankelijk van de grote van het project) begin je met het opbouwen van. Naast het aansturen van je collega's ga je ook het volgende doen:

 • Het op- en afbouwen van verschillende constructies;
 • Het lezen van technische tekeningen;
 • Laden en lossen van het materiaal;
Je komt te werken in een gezellig en professioneel team met een boeren mentaliteit: er wordt keihard gewerkt maar wanneer daar ruimte voor is gaan de geintjes over een weer. Daarnaast is het een platte organisatie waar iedereen gelijk is.

Dus ben jij van origine vrachtwagenchauffeur, heb je affiniteit met techniek en ben jij een teamleider dan kom je zeker in aanmerking.

Dit krijg je

Onze opdrachtgever vindt dat er tegenover het harde werken wel goede arbeidsomstandigheden tegenover mogen staan.

 • Een goed startsalaris tussen de €2700 - €3300;
 • Een full time functie van 40 uur per week van maandag t/m vrijdag en 2x per maand op zaterdag;
 • Een functie in voornamelijk de dagdienst met uitzicht op een vaste baan;
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen in Nederland en buitenland;
 • Je werkt aan hele gave, onvergetelijke constructies die jij hebt gebouwd;
 • Borrels en leuke teamuitjes;
Oftewel kun je binnen dit bedrijf rekenen op vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in Rotterdam, Woerden, Den Haag, Waddinxveen, Zoetermeer, Regio Zuidplas, Gouda, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Leiden en omgeving;
 • In het bezit van een groot rijbewijs Chauffeur C(E)
 • In het bezit van een VCA certificaat is een pré, en anders bereidt om deze te behalen;
 • Je moet zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband goed kunnen functioneren;
 • Geen 9-17 mentaliteit en bereidt om ook zo nu en dan op zaterdag te werken;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Alphen aan den Rijn en heeft zicht gespecialiseerd in het produceren voor permanente of tijdelijke aluminium ruimtes voor bijvoorbeeld festivals of voor zakelijke doeleindes. Deze producten vervoeren ze zelf ook door heel Europa.

Zij staan voor hoge kwaliteit en persoonlijke dienstverlening en dit vind je terug in heel het bedrijf. Dit doen zij niet alleen naar hun klanten maar ook naar het personeel toe, zo zijn zij erg betrokken en dat laten zij zien door bijvoorbeeld opleidingen aan te bieden, maar ook te denken aan de kleine dingen. Zo staan er leren stoelen in de kantine, kan men op vrijdag en zaterdag broodjes bestellen, wordt de koffie gemaakt door verse bonen en worden er regelmatig uitjes georganiseerd. Soms zit het ook in de kleine dingen.
Een opdrachtgever waar het personeel centraal staat en waar het bedrijf ook echt betrokken mee is. Zij stimuleren medewerkers in hun doelstellingen door middel van opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdagingen.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-13359459.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent