Project Inspecteur

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 3500,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Project inspecteur / QA (quality control); je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit en service die de organisatie levert aan klanten!

Dit ga je doen


Als inspecteur verzorg je Inspecties, Audits, Kick-off en bijeenkomsten bij fabrieken wereldwijd, met collega's, klanten en/of andere inspecteurs.

Je hebt brede technische kennis van staal (Buizen, Fittingen en Flenzen) in alle kwaliteiten (Carbon, Stainless, Low Alloys, High Alloys, Duplex en Super Duplex) inclusief de normbladen die van toepassing zijn. Bovendien ben je in staat klant specificaties te lezen (petrochemisch), dit te vergelijken met de voorraadspecificaties, aanvullende destructieve testen en Niet Destructieve Testen voor te schrijven en te vertalen naar een specificatie voor de fabrieken.


Dit krijg je


Een mooie en uitdagende internationale functie bij een dynamisch familiebedrijf. Een zeer sociale werkgever die graag investeert in jou en jouw toekomst. Goede secundaire arbeidsvoorden, o.a. 13 roostervrije dagen en 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, een winstdelingsregeling, scholingsmogelijkheden, etc.

Het betreft hier een vaste baan!
 

Dit ben je


Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting WTB, Scheepsbouw of Metaalkunde, kennis van NDO- en lastechniek is een pré. Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en heb je kennis van de Duitse taal. Je bent klantgericht, kwaliteitsbewust en collegiaal en vooral mensgericht want je bent veel met mensen bezig!

Project gerelateerde documenten zoals QP, ITP en MTC's beoordeel je op basis van de projectspecificaties en je geeft technisch inhoudelijk commentaar aan de fabrieken. Naast deze materiaal gerelateerde documenten zijn ook de lasdocumenten zoals WPS en PQR onderdeel van de beoordeling.

Specifieke kennis van Offshore en Powergen is een belangrijke pré!

Hier ga je werken

Onze relatie is een internationaal opererende handelsonderneming en specialist in stalen toepassingen. Het familiebedrijf, met hoofdkantoor in Zwijndrecht is in vrijwel alle industriële sectoren actief en telt tegen de honderd vestigingen verspreid over de hele wereld. Het bedrijf is toonaangevend en onderscheidend in haar markten.
Je kunt de werklocatie goed bereiken vanuit bijvoorbeeld Rotterdam of Dordrecht.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan zien we je reactie graag tegemoet!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent