Logistiek medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2100,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Hou je ervan om lekker bezig te zijn en orders af te lopen? Bij dit bedrijf kun je lekker aan de slag en werk in een gezellig team!

Dit ga je doen

De dag begint met het checken van de stellingen, ziet alles er netjes uit? Als alles op orde is gaan jullie als team aan de slag en de orders af lopen die die dag mee moeten met de vrachtwagens. Bij dit bedrijf worden sanitair bladen geproduceerd met de moderne machines die ze hebben. Daarna word het blad door middel van rollerbanken naar het magazijn vervoerd. Deze hebben dan een plekje nodig in de stellingen, hier ben jij een schakel in het proces. Je begint hier met het leggen van de bladen in de stellingen en zodra je het magazijn een beetje uit je hoofd hebt leren kennen ga je aan de slag in het magazijn als logistiek medewerker / orderpicker.
Het is fysiek werk dus je moet wel houden van af en toe een tilletje tijdens je werk!

Dit krijg je

 • Een salaris tussen de € 2100,- en 2350,- bruto per maand.
 • Fulltime vaste functie bij een groeiend bedrijf in de regio Gouda, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Rotterdam of Waddinxveen
 • Je werkt in een team van leuke collega`s
 • Betrokken werkgever: gezamenlijk lunchen en diverse personeelsuitjes
 • Vast werk
 • Een gezond bedrijf met doorgroeimogelijkheden
 • Na gebleken geschiktheid krijg je bedrijfskleding
 • Kans om jezelf door te ontwikkelen tot bijvoorbeeld: heftruck chauffeur

Dit ben je

 • Tussen de 1-3 jaar werkervaring in de logistiek
 • Je gaat accuraat te werk
 • Je kan goed in teamverband werken, maar staat ook alleen je mannetje
 • Zoekt een vaste baan voor onbepaalde tijd
 • In het bezit van eigen vervoer is een pre

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is hecht veel waarde aan een leuke werksfeer waarin talenten zich kunnen ontwikkelen. Zij werken met diverse grote plaatmaterialen, sanitair en veel meer diverse materialen voor in keukens. Hiervoor hebben ze een groot logistiek en productie gedeelte waar ze van maandag tot vrijdag de hun kwaliteit waarborgen voor hun klanten.

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar jeroensonneveld@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-13499578.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent