Cleanroom Proces Operator

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2175,- tot € 2275,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als Operator en ook nog binnen een Cleanroom? En op zoek naar een uitdagende dagdienst-functie? Wegens sterke groei van deze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige Cleanroom Proces Operator. Zoeken wij jou?

Dit ga je doen

In deze rol zien jouw werkdagen er als volgt uit:
Maandag t/m vrijdag van 9u00 - 18u00.
Sommige weken werk je zogenaamde verschoven dagdiensten. Je werkt dan die week van 7u00 - 16u00.

Een cleanroom is een zeer zuivere, steriele werkomgeving: ontworpen om vervuiling aan het productproces of aan het onderzoek dat in die omgeving gebeurt te beperken, of indien mogelijk uit te sluiten. De vervuiling kan bestaan uit stof of vezels, in de lucht aanwezige micro-organismes, fijn stof of chemische dampen.
De productie van farmaceutische geneesmiddelen en micro-elektronica, maar bijvoorbeeld ook het kweken van bacterieculturen in petrischalen, vereisen allemaal in verschillende mate een cleanroom omgeving.

In deze functie werk je in een productie omgeving/ wasstraat. Je controleert uiteraard ook de producten. Daarnaast bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden als Cleanroom Proces Operator uit:
 • Het reinigen van high tech (technische onderdelen) parts volgens instructies en protocollen
 • Het uitvoeren van montage- en schoonmaak werkzaamheden
 • Het uitvoeren van kwaliteitsmetingen
 • Werken aan de hand van instructies en tekeningen (Powerpoint)

Dit krijg je

Je komt te werken binnen een internationaal, gezellig en jong team in een supermoderne werkomgeving waar jij veel technische kennis en ervaring op kan doen. Daarnaast bieden wij het volgende:
 • Een mooi salaris van ca. €2.250,- bruto per maand
 • Reiskostenvergoeding (indien meer dan 10 km)
 • Doorgroei in je functie en persoonlijke ontwikkeling
 • Wij bieden een fulltime baan met uitzicht op een vast contract
 • Een gave functie binnen een mooi bedrijf, én in (verschoven) dagdiensten

Dit ben je

Voor een vliegende start in deze functie, beschik je al over ervaring in de Cleanroom en het liefst met het reinigen van high-tech parts.
Daarnaast vragen wij het volgende:
 • Goede beheersing van de Engelse of Nederlandse taal
 • Je werkt gestructureerd en zelfstandig
 • Flexibel, om evt. in overleg ook in de avonden te werken (mét toeslag)
 • Je bent in staat om technische tekeningen te lezen en te werken aan de hand van werkinstructies

Hier ga je werken

Dit bedrijf in de regio Eindhoven behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.
De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production
• Cleanroom Solutions
• Projects (ontwikkeling)
• Logistics Services

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar Proces Operators in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn.
We bespreken jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie.
Vervolgens introduceren we je wellicht bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Zie jij deze kans wel zitten? Zoek je een full time functie met veel afwisseling, uitzicht op vast werk en ruimte voor persoonlijke groei?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent