Teamleider Verkoop

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hardinxveld-Giessendam
Salaris € 2750,- tot € 3400,- per maand
Direct naar:
Vind jij het leuk om leiding te geven aan een leuk team van ongeveer 10 medewerkers? Heb je ervaring als teamleider? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Jij bent als teamleider verkoop binnendienst het aanspreekpunt voor de medewerkers op de desbetreffende afdeling. Bij de beslissingen die je neemt weeg je het bedrijfsbelang af ten opzichte van het klantbelang. Hierbij realiseer jij je dat individuele beslissingen bredere, collectieve consequenties kunnen hebben. De voornaamste taken binnen de functie zijn:

 • Het direct leidinggeven aan het team van ongeveer 10 medewerkers: je begeleidt medewerkers in de klantafhandeling, je motiveert ze om zich te ontwikkelen, je verdeelt de werkzaamheden en je leidt (nieuwe) medewerkers op;
 • Telefonisch contact met de klanten: je ondersteunt medewerkers bij complexe situaties, je draait mee met drukte en je ondersteunt de buitendienst collega’s;
 • Administratieve werkzaamheden: je stelt de personeelsplanning op en houdt deze bij, je tekent offertes af en je bewaakt de voortgang van de orders.

Dit krijg je

Naast goede arbeidsvoorwaarden, kan je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.750,- en € 3.400,-;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Een fulltime, vaste baan;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onze opdrachtgever is aangesloten bij de CAO Metalektro, hierdoor heb je bijvoorbeeld recht op 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Bij gebleken geschiktheid krijg je een contract voor onbepaalde tijd;
 • Personeelskorting op de producten!

Dit ben je

Naast dat je het leuk vindt om collega’s te coachen waardoor zij verder kunnen ontwikkelen in het bedrijf, vragen wij het volgende van jou:

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het aansturen van een team van ongeveer 10 of meer medewerkers;
 • Je bent bereikbaar voor de vragen vanuit jouw team;
 • Je kan snel schakelen en je houdt hierbij wel het overzicht;
 • Ervaring in een soortgelijke omgeving is een pre;
 • Je bent woonachtig in Gorinchem of de omgeving hiervan.

Hier ga je werken

Wij zijn een groeiende en stabiele organisatie die een zeer goede naam heeft gemaakt in de branche. Iedereen kent ons en we staan positief bekend in de markt. Wij ontwikkelen, produceren en monteren onze eigen producten op maat in binnen - en buitenland.

Ons Nederlandse kantoor zit gevestigd op een prachtige zich locatie in Hardinxveld-Giessendam en is erg goed te bereiken vanuit de omgeving van Sliedrecht of Gorinchem.

Interesse?

Onze klant heeft de zoektocht naar hun Teamleider Verkoop Binnendienst uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met onze opdrachtgever stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar: 06-41277513 of mail naar bartschobben@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent