Productie Medewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Moerkapelle
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Steek jij graag je handen uit de mouwen en hou je van een uitdaging?? Dan is deze gevarieerde fulltime productie baan echt wat voor jou!!

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf waar ongeveer 200 mensen werken die elke dag hun beste beentje voor zetten. Het bedrijf is al jaren bekend als een grote speler in de vleeswaren sector. Binnen het bedrijf vinden er tientallen verschillende productie processen plaats waar verschillende soorten vleeswaren tot stand komen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan grillworst, filet american, gehakt, etc. Dit betekend dat jij werkzaam bent in een koele omgeving van ongeveer 7 graden Celsius waar hygiëne (nvwa) voorop staat!

Bij het bedrijf ga jij aan de slag als allround productie medewerker. Dit betekend dat er voor jou veel verschillende productie processen mogelijk zijn waar jij aan kan deelnemen. Jouw taken zien er als volgt uit:

• Het verwerken van vleeswaren;
Machines aanvoeren en leeghalen;
• Vleeswaren inpakken en sorteren;
• Logistieke werkzaamheden, zoals het plaatsen van de juiste vleeswaren op de juiste afdeling;
Het besturen van machines;
• Het schoonhouden van jouw werkplek.

Het bedrijf werkt samen met veel verschillende winkelketen zoals, Plus Supermarkten, Lidl, Jumbo, etc. Dit betekend dat je aan het werk gaat aan de hand van orders die door de supermarkten geplaats worden. Dit betekend dat jij te werk gaat in verschoven werktijden. Dit betekend dat je elke dag werkzaam bent tot de orders af zijn.

Dit krijg je

de organisatie is erg blij met jouw werkzaamheden en wilt je daar dan ook graag voor bedanken. Daarom willen ze jou graag het volgende bieden voor jouw inzet:

• Een bruto maandsalaris tussen de €1800,- en €2000,- per maand;
De mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen via het bedrijf;
• Verschillende extra's, zoals een eindejaarsuitkering;
• De mogelijkheid om samen met jouw collega's te genieten van lekker eten in de pauzes;
• Een goed geregelde pensioensregeling;
• De mogelijkheid om gegarandeerd full time aan de slag te gaan met de kans op een vaste baan;
• In de eerste week van jouw nieuwe uitdaging kan je gratis eten halen in de kantine;
• In jouw eerste maand hoef je nog geen overuren te draaien;
Salarisverhogingen na circa 3 maanden afhankelijk van jouw werkzaamheden.

Dit ben je

• Woonachtig in de buurt van Gouda, Waddinxveen, Rotterdam (oost), Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn, Leiden, Zoetermeer of Woerden;
• Sociaal goed onderlegd en bereid om in een multicultureel team te werken;
Potentie om door te leren als machine operator;
• Een flexibele, full-time werker;
Je beheerst de Engelse of Nederlandse taal in woord en geschrift;
• In staat om technische vaardigheden te ontwikkelen, zoals machines besturen;

Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij een grote organisatie dat gevestigd is in Zoetermeer. het bedrijf is als jaren actief in de vleeswaren branche en is daarbij ook een grote speler op de markt. Binnen de productie wordt er niet geslacht. Het vlees wordt alleen versneden en verwaardigd naar vleeswaren. Naast vleeswaren produceert het bedrijf ook vegetarische 'vleeswaren'.

Momenteel heeft de organisatie twee panden waar in totaal circa 200 man personeel werkzaam is. Hier wordt elke dag hard gewerkt in tiental verschillende productie processen. Hierbij kan je deken aan de volgende afdelingen: Grill kamer, Meng afdeling, Snij Afdeling, Worstmakerij, Vacumeer Afdeling, Inpak afdeling, etc.

Het bedrijf wilt jou graag stimuleren om door te leren in de sector waar jij je in thuis voelt. Ook bieden zij jou de mogelijkheid om van afdeling te wisselen mocht je een nieuwe uitdaging willen of andere interesses binnen het productie proces. Verder communiceren zij heel open en transparant en is er altijd ruimte voor vragen, ideeën en andere gesprekken.

ben jij nou op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie en lijkt deze vacature je wel wat? Vergeet dan niet snel te solliciteren! En wie weet ga jij volgende week wel aan de slag bij jouw nieuwe droombaan.

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613359459.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels)

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent