Traineeship - Project Planner - Per Dec

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2700,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Wil jij opgeleid worden tot project planner? Wij zoeken iemand met een HBO of technische achtergrond die per 1 December 2021 beschikbaar is.

Dit ga je doen

Vier keer per jaar start Primaplan met een speciaal opleidingsprogramma voor een select aantal starters/trainees, die zich willen ontwikkelen tot specialist op het gebied van Projectbeheersing.
Deze traineeship vindt plaats op het Hoofdkantoor van Primaplan in Capelle aan de Ijssel en de traineeship start met een maand opleiding.

Wat ga je doen?
• Als (aankomend) Project Professional ga je advies geven inzake de opstart-, voortgang- en afronding van variërende projecten;
• Tijdens de projecten bewaak en analyseer je de voortgang. Je ziet waar adequate aanpassingen moeten worden toegepast zodat de einddoelstelling tijdig bereikt kan worden;
• Overzicht zit in jouw genen, je houdt te allen tijde de tijdsplanning, kosten, middelen en de kwaliteitseisen in de gaten;
• Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van voortgangsrapportages, het registeren en archiveren van rapportages en overige project gerelateerde taken.

Dit krijg je

Primaplan investeert graag in jouw talent en daarom wordt een goed pakket met arbeidsvoorwaarden geboden.
Naast een aantrekkelijk salaris krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd (eerste twee maanden proeftijd) en een auto van de zaak. Opleidingen, training & coaching on the job horen ook bij de investering in jouw ontwikkeling.

De eerste maand van het dienstverband is volledig gereserveerd voor opleiding. Gedurende deze maand volg je cursussen in netwerkplanning, Primavera, MSProject, Communicatie en in andere vakspecifieke onderwerpen. Een praktijkcasus maakt ook onderdeel uit van de eerste opleidingsmaand. Na deze maand word je verder gecoacht op kantoor en/of bij een opdrachtgever.

Kortom: Een vaste baan met investering in jezelf en met toekomst!

Dit ben je

Heb jij recent een HBO-opleiding afgerond of WO in een technische richting? Of heb je een MBO (4) opleiding en al enige werkervaring opgedaan met projectmatig werken, maar zit je nog niet helemaal op je plek en/of ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan is deze Traineeship echt iets voor jou!

Kwaliteiten:
• Je bent technisch, hebt een gevoel voor cijfers en een goed ruimtelijk inzicht;
• Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal is een must
• Je hebt een goed gevoel voor, of ervaring met, projectmatig werken;
• Je houdt van leren en je bent bereid om je voor langere tijd te binden, zodat er ruimte is voor de ontwikkeling tot specialist in Projectbeheersing;
• Achtergrond in bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Mechanica, Elektrotechniek, Bouwkunde, Planologie of Civiele Techniek, is een pre;
• Heb je een certificering als PMI-Scheduling Professional? Dan is dit een absolute pre;
• Je pakt graag de uitdaging aan als het gaat over hoe je moet werken met programma's als Primavera P6, MS Project, Roser Systems en SAP.
• Je kunt je vinden in een adviserende rol en je staat open voor de mening van anderen. Een positieve houding en betrokkenheid staan hierbij centraal;
• Je woont in de omgeving Zuid Holland (omgeving Rotterdam / Den Haag / Delft) of Brabant.

Aanvang Traineeship is Per 1 December 2021!

Hier ga je werken

Primaplan is vanuit de locaties Capelle aan den IJssel (NL) en Turnhout (BE) al bijna 30 jaar actief in Projectbeheersing (risicobeheersing, projectplanning en cost control) bij vele, gerenommeerde opdrachtgevers in de gehele Benelux. Zo levert Primaplan bijvoorbeeld onder andere accurate, flexibele projectplanningen. Deze planningen dragen bij aan de kostenbeheersing/- besparing en aan een tijdige en complete oplevering van de projecten.

De opdrachtgevers zijn actief in onder andere de (Petro)Chemie, Offshore, GWW / Bouw&Infra (o.a. Rijkswaterstaat, Prorail), Engineering, Opslag en (Zware/Farmaceutische) Industrie. Primaplan streeft voortdurend naar het vinden van de ideale match tussen opdrachtgever en professional. Primaplan heeft met trots bijgedragen aan de realisatie van succesvolle projecten zoals een offshore windmolenpark, de bouw van een gevangenis en een turnaround van een raffinaderij.

Interesse?

Primaplan heeft de Werving en Selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop, schrijf een bondige motivatie en upload jouw CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeelt jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Stappenplan:
Stap 1: Solliciteren
Stap 2: Gesprek met Paul de Letter
Stap 3: Het maken van een technische test
Stap 4: Gesprek met Primaplan op locatie
Stap 5: Start Traineeship

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent