Werkvoorbereider Techniek

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2500,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Ben jij die stuwende kracht in het gehele productieproces? En zorg je er graag voor dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt en dat klanten tevreden kunnen zijn? Wij zoeken een Werkvoorbereider met een technische achtergrond (Engineer)!

Dit ga je doen

Wat ga je doen?

Werkvoorbereiders zorgen dat aan alle voorwaarden is voldaan om met de werkzaamheden te kunnen beginnen. Wat je exacte bezigheden zijn, hangt sterk af van het bedrijf waarvoor je werkt. Werkvoorbereiders hebben over het algemeen drie rollen: die van calculator, technisch tekenaar en planner.
De rollen van planner en calculator lijken erg op elkaar: het verschil is dat bij een calculator de nadruk meer op de berekeningen ligt dan bij de planner.

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan het werk gaat, wordt verwacht dat je als Werkvoorbereider Techniek ook 3D tekeningen kan maken m.b.v. HiCAD. Daarnaast verricht je zelfstandig aan de hand van een vastgestelde planning productie- en projectvoorbereidende werkzaamheden. Andere werkzaamheden kunnen zijn:

 • Het inplannen van materialen en onderdelen voor de productieafdelingen
 • Zorgen voor informatieoverdracht naar de productie m.b.t. de uit te voeren voorbereidende werkzaamheden m.b.v. ERP-systeem (Isah7)
 • Indien nodig programmeren van CNC gestuurde machines (WiCAM)
 • Signaleren van knelpunten en verbeterpunten in het productieproces
 •  Overleggen met klanten en advies geven over de technische maakbaarheid van producten
 •  Deelnemen aan intern overleg over o.a. optimalisatie van kwaliteit

Dit krijg je

Je komt bij onze opdrachtgever te werken in een modern productiebedrijf samen met gemotiveerde collega’s. Als spin in het web mag je daarnaast het volgende verwachten:
 • Een passend salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen €2.500 en €2.900 bruto per maand
 • Een fulltime baan (40u) met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Vast werk voor lange termijn

Dit ben je

Om succesvol te zijn in deze rol bij onze opdrachtgever, helpt het als je de studie HBO Werktuigbouwkunde hebt afgerond. Je beschikt over kennis van 3D tekenprogramma's. Daarnaast beheers en begrijp je de Nederlandse taal. Verder vragen we:
 • Een flexibele instelling
 • Je bent klantgericht, communicatief sterk en hebt oog voor voortgang
 • Kennis van en ervaring met het programmeren van CNC gestuurde machines, is een pré
 • Ervaring in de metaalsector, is een pré
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven, Tilburg, Bladel of Eersel

Hier ga je werken

Deze opdrachtgever in de metaalindustrie heeft zich sinds de oprichting in 1970 continu ontwikkeld en zijn zij uitgegroeid tot een sterke toeleveringspartner voor veel klanten in binnen- en buitenland. Naast een modern machinepark in moderne productiehallen beschikt onze opdrachtgever over een grote mate van vakmanschap. Onze producten vind je onder andere terug in de petrochemische-, reprografische-, en high-tech industrie, machinebouw, etc.

Inmiddels zijn ze met ruim 170 collega’s aan het werk op 2 locaties. Collega's komen uit België en Nederland, mannen en vrouwen, jongeren en ouderen.
Je wil voor deze organisatie kiezen omdat zij meedenken met jouw ontwikkeling, het werk gevarieerd en uitdagend is, er een goede werksfeer heerst en er met collega's plezier wordt gemaakt in en na het werk.
Zij voelen zich ook maatschappelijk betrokken en geven daarom ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een plek.

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar een full time Werkvoorbereider in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven.
Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functies en organisaties.
Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lees jij dit nou en denk je 'Dat ben ik!'?
Klik dan hieronder of bel even mij even via onze vestiging Eindhoven op 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent